CEZ ofron faturat e energjisë online | Gazeta Tema
 

CEZ ofron faturat e energjisë online

Postuar në: Aktualitet |

Që nga dita e sotme, faturat e energjisë elektrike, qytetarët do të kenë mundësinë që t’i shohin online. Kjo është bërë e ditur nga drejtori i kompanisë që menaxhon sistemin e shpërndarjes së ergjisë, CEZ, Alesh Konrad.

Faturat e lëshuara nga CEZ kanë qenë problematike gjatë muajve të fundit dhe vetë Konrad e ka pranuar se në drejtim të CEZ kanë ardhur mbi 10 mijë ankesa nga qytetarët për mbi faturim.

Ndërkohë, Konrad ka pranuar se niveli i arkëtimeve nga kjo kompani vazhdon që të jetë i ulët. “Institucionet buxhetore dhe ato jobuxhetore kanë një detyrim prej 5 miliardë lekë kundrejt CEZ. Në total, borxhi ndaj nesh është 32 miliardë lekë”, ka deklaruar Konrad.

5 Pergjigje per CEZ ofron faturat e energjisë online

 1. clirim selamaj  --  20 Prill, 2011 në 2:13 pm

  PERSHENDETJE

  NE MOS GABOHEM JU KINI MARE PERSIPER FATURAT E ENERGJISE ELEKTRIKE.
  JU LUTEM FATUREN DHE KOSTON NE LEKE PER MUAJIN MARS 2011.
  ADRESA: CLIRIM SELAMAJ; FILIALI ELEKTRIK 244988; ZONA “G”

  FALEMINDERIT PER SHERBIMIN

 2. besnik zejno  --  11 Maj, 2011 në 7:38 pm

  PERSHENDETJE

  UNE KERKOJ FATUREN E MUAJT PRILL PER TE BERE PAGESEN

  FALEMINDERIT

 3. albana  --  15 Maj, 2011 në 12:07 am

  pershendetje.dua te di faturen per muajin prill.bujar ferhati.durres.faleminderit

 4. liri bushati  --  16 Maj, 2011 në 8:29 pm

  Une kerkoj faturen e muajt Maj.

 5. joni  --  19 Maj, 2011 në 8:51 pm

  po c`far beni keshtu more nuk mendoni fare per kete popull te shkrete ,qe po jau coni sa ju teket faturat cdo muaj?