Pasojat e mbipopullimit: Si është jeta në kapsulë (FOTO)

Ata janë vendi me më shumë banorë në planet. Edhe pse kanë politika strikte për të mos lejuar shtimin e popullsisë, sërish Kina e vuan shumë këtë problem.

Këta të rinj janë simboli i jetesës së vështirë në kohët moderne në Kinë. Ata jetojnë në të ashtuquajturat kapsula, që në fakt nuk janë më shumë se 4.5 metra katrorë.

Banorët e kësaj godine në qytetin Wuhan, kanë brenda në një dhomë- banjon, kuzhinën dhe krevatin. Madje shpesh e ndajnë këtë hapësirë me një person tjetër.

Qiratë në qytet janë shumë të larta, kurse pagat janë shumë të ulëta. Ndaj këta të rinj jetojnë në këto kapsula.

Pronari i godinës gjashtëkatëshe ka ndarë ndërtesën në 55 kapsula.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *

Top
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.