mbyllet per 10 sekonda ose kliko X

102 drejtues policie nga Kukësi dhe Tropoja: Alarmohet dhe PAMECA

Flamur-Noka1Një raport i hartuar në muajin nëntor të vitit të kaluar për Policinë e Shtetit nga dy përfaqësi ndërkombëtare si PAMECA dhe ICITAP-i amerikan, ka ofruar një panoramë krejt të zymtë madje edhe diskriminuese për punonjësit e policisë së shtetit.

Ky raport u botua në “DITA” disa javë më parë. Raporti është i shkruar në shqip dhe anglisht, e mes radhëve të tij prej 60 faqesh mund të mundohesh sa të duash për të gjetur një element progresi apo përmirësimi për punonjësit e policisë në dekadën e fundit, por është e pamundur.

Situata e policëve ka degraduar me shpejtësi vit pas viti. Përngjajnë si një grup njerëzish të orientuar e të trajtuar si “mish për top” me paga që as nuk krahasohen me homologët e tyre në vendet e rajonit të Ballkanit, por edhe me shpërblime, pagesa për orë shtesë, fatura shërbimesh dhe ndihmë të posaçme për detyra delikate, krejt të munguara.  Raporti thekson se situata ka ardhur e përkeqësuar që pas vitit 2003, por rënia “pikiatë” duket se ka ardhur pas vitit 2007,  aq sa ekspertët e huaj nuk kanë nguruar që të thumbojnë me disa pasazhe në raportin e tyre duke kujtuar se punonjësit e patrullave të përgjithshme, (që janë të lidhur direkt me mbarëvajtjen e rendit në qendrat urbane), paguhen më pak se … pastrueset e disa institucioneve të tjera shtetërore (!).

E njëjta gjë mund të thuhet edhe për policët të cilët kanë dalë në pension të parakohshëm, kontributet e tyre për pensionin janë rritur vitet e fundit por përfitimi nga pensioni është reduktuar. As kuotën e racionit mujor të ushqimit që e kanë të garantuar me ligj, kanë vite që nuk e përfitojnë – thuhet në raportin që mban në faqet e tij vulën “konfidencial”.
Raporti është më shumë se një këmbanë që gjithëkush të kuptojë se uniformat blu në Shqipëri, njerëzit dhe punonjësit që janë përzgjedhur për të garantuar jetën e qytetarëve, në fakt me kushtet që u ka krijuar shteti, zor se kanë qetësinë e duhur për të bërë punën, pasi të ardhurat që marrin i kanë vënë ata në kushtet e mbijetesës.

Dhe pyetja që të vjen menjëherë në mend pasi ke lexuar një material të tillë është:  a mund të na krijojnë ne qytetarëve siguri publike punonjës dhe efektivë të trajtuar kësisjoj?

Vlen të theksohet se nga të gjitha deklarimet qeveritare dhe të kryeministrit në lidhje me pagën e policëve, apriori kryeministri pretendon rritje progresive të rrogave të policëve, ndërsa raporti i specializuar i ekspertëve ndërkombëtarë flet për një degradim progresiv të trajtimit të policëve. E gjitha kjo situatë me siguri që e ka një kosto, e cila nuk është vetëm kostoja e dobësimit të sigurisë publike për qytetarët.

Raporti mes rreshtave përmend dhe rrezikun eminent që efektivë të caktuar të policisë, nisur nga keqtrajtimi financiar ta kenë më të lehtë të hidhen në “kampin tjetër” pra të “kontaminohen” nga ofertat që vijnë nga bota e krimit.

Kështu që kostoja e këtij keqtrajtimi mund të jetë edhe më e madhe se dobësimi i sigurisë publike, kostoja e vërtetë mund të jetë kriminalizimi i strukturave të policisë.

Fundja a nuk jemi të gjithë dëshmitarë kur kalojmë në rrugët nacionale dhe shikojmë  se patrullat policore në këto akse shpesh kthehen në struktura gjobëvënëse private?

 

Lista me 102 emrat e drejtuesve në polici me origjinë nga Tropoja dhe Kukësi

Emri                                      Prejaardhja                             Funksioni                  

Flamur Noka                           Kukës                                      Ministër i Brendshëm

Isuf Çela                                 Tropojë                                    Sekretar i Përgjithshëm i  Ministrisë së Brendshme

Astrit Halili                            Tropojë                                     Drejtor i Shkollës së Policisë

Agron Kuliçaj                        Tropojë                                     Nëndrejtor  i Përgjithshëm i Policisë

Anila Hoxha                           Kukës                                      Nëndrejtor i Përgjithshëm i Policisë

Tasim Braho                            Kukës                                      Drejtoria e Qendrës së Përpunimit të Dhënave

Dritan Berisha                         Tropojë                                    Shef në Interpol

Veli Haklaj                              Tropojë                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Bujar Gjana                             Kukës                                      Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Urim Rexhepi                          Kukës                                      Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Valbona Hoxha                       Tropojë                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Seit Bici                                   Kukës                                      Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Lazam Spahiu                          Kukës                                      Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Perlat Vatoci                            Tropojë                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Sokol Nako                             Kukës                                      Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Martin  Geci                            Tropojë                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Pajtim Qinami                         Kukës                                      Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Besnik Ahmetaj                       Tropojë                                    Departamenti i Sigurisë Publike

Saimir Kuçani                         Tropojë                                    Departamenti i Sigurisë Publike

Shkëlzen Aliaj                         Tropojë                                    Departamenti i Policisë Rrugore

Shkëlqim Neza                        Tropojë                                    Departamenti i Sigurisë Publike

Nikolin Vatnikaj                      Tropojë                                    Departamenti  i Sigurisë Publike

Ali Elezi                                  Kukës                                      Departamenti për Kufirin dhe Migracionin

Agim Berisha                          Tropojë                                    Departamenti për Kufirin dhe Migracionin

Besnik Muçmata                     Kukës                                      Drejtoria e Standardeve Profesionale

Neritan Islamukaj                    Tropojë                                    Drejtoria e  Personelit

Syl Ismaili                               Tropojë                                    Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Haxhi Bala                              Kukës                                      Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Shpëtim Ahmetaj                     Kukës                                      Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Gani Memia                            Tropojë                                    Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Kolë Kukaj                              Tropojë                                    Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Nazmi Kotarja                         Kukës                                      Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Bajram  Hajdarmetaj                Tropojë                                    Departamenti për Trajtimin Policor

Pëllumb  Kavacica                   Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Ahmet Meshi                          Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Xhemal  Lusha                        Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Gëzim Gosturani                     Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Maxhun Hajdari                      Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Avdi Haluci                             Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Alejdin Omuri                         Kukës                                      Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Arben Gjediaj                          Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Ali Allaraj                               Tropojë                                    Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Krenar Ahmeti                        Tropojë                                    Njësia për Kontrollin e Autostradave

Bedri Gjonaj                            Kukës                                      Sektori Kundër Krimit Finaciar

Gani Jahelezi                           Tropojë                                    Sektori i Policisë Shkencore

Besim Bashaj                          Tropojë                                    Sektori i Policisë Shkencore

Xhemal Sylaj                           Kukës                                      Sektori i Policisë Shkencore

Mehmet Halilaj                        Kukës                                      Sektori i Policisë Shkencore

Ziadin Allaraj                          Kukës                                      Sektori për Rendin  dhe Sigurinë Publike

Fatmir Qinami                         Kukës                                      Sektori i Forcës së Posaçme

Xhavit Çiçi                              Kukës                                      Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse

Erzen Breçani                          Tropojë                                    Nëndrejtor i Policisë së Tiranës

Arbëresh Vokshi                     Kukës                                      Seksioni i Ruatjes  dhe Sigurimit  të Objekteve

Isa Lishaj                                 Kukës                                      Sektori i Analizës  së Informacionit Kriminal

Vjollca Geci                            Kukës                                      Sektori i Analizës së  Informacionit Kriminal

Dritan Malaj                            Tropojë                                    Sektori Kundër Krimeve të Rënda

Mimoza Kuca                          Tropojë                                    Sektori i Rendit dhe Sigurisë Publike

Artan Byberi                           Tropojë                                    Seksioni Për Hetimin dhe Parandalimin e Krimeve

Agron Sulshabani                   Tropojë                                    Seksioni Për  Rendin dhe Sigurinë

Ilir Sula                                   Kukës                                      Seksioni Për  Rendin dhe Sigurinë

Alfred Elezi                             Kukës                                      Seksioni Për  Rendin dhe Sigurinë

Shkëlzen Biberaj                     Tropojë                                    Sektori Kundër Krimit Finaciar

Genc Peka                               Kukës                                      Sektori i Personelit

Mërgim Hoxha                        Tropojë                                    Sektori i Personelit

Agron Hasanpapaj                  Tropojë                                    Sektori Kundër Trafiqeve dhe Narkotikëve

Artan Pjetërnika                      Tropojë                                    Shef  i Komisariatit të  Fierit

Bashkim Shehu                       Kukës                                      Sektori Kundër Krimit Finaciar

Alfred Mazreku                       Kukës                                      Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

Milazim Halili                         Kukës                                      Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

Petrit Xhani                             Kukës                                      Sektori Kundër Trafiqeve dhe Narkotikëve

Xhevdet Axhami                     Kukës                                      Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Astrit Mazreku                        Kukës                                      Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Dashurije  Hoxha                    Kukës                                      Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Novruz Domi                          Kukës                                      Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Shpëtim Ponari                        Tropojë                                    Seksioni i Hetimit e Parandalimit të Krimeve

Gëzim Ngjeçi                          Kukës                                      Zv.Drejtor në Tiranë

Korab Istrefi                            Kukës                                      Sektori Kundër Krimit Finaciar

Argron Hadërmataj                 Tropojë                                    Sektori për Rendin e Sigurinë

Emri Vata                                Kukës                                      Drejtoria e Policisë

Naim Allaraj                            Kukës                                      Sektori Kundër Krimeve të Rënda

Përparim Aliaj                         Tropojë                                    Sektori i Migracionit

Gëzim Prebibaj                        Tropojë                                    Policia Kufitare

Astrit Gjonpali                        Tropojë                                    Policia Kufitare

Arben Hadërmataj                   Tropojë                                    Policia Kufitare

Ahmet Matoshi                       Tropojë                                    Reparti i Sigurisë së Brendshme

Gazmend Shllaku                    Kukës                                      Drejtoria e Përgjithsme e Policisë

Ylber Zyberi                            Kukës                                      Drejtues i Parë

Agron Balilaj                           Tropojë                                    Drejtues i Parë

B.Sakajani                               Kukës                                      Reparti RENEA

Q.Gjedia                                  Tropojë                                    Reparti RENEA

A.Buçpapa                              Tropojë                                    Reparti i FNSH-së

A.Jella                                     Kukës                                      Sektori i Operacioneve Speciale

A.Visha                                   Kukës                                      Sektori i Operacioneve Speciale

Sh.Madani                               Tropojë                                    Sektori i Shërbimeve Operacionale

A. Kuliçi                                 Tropojë                                    Sektori i Shërbimeve Operacionale

B.Karamuça                            Tropojë                                    Sektori i Shërbimeve Operacionale

F.Ahmati                                 Kukës                                      Sektori i Shërbimeve Operacionale

B.Braha                                   Kukës                                      Sektori i Shërbimeve Operacionale

N.Byberi                                 Tropojë                                    Sektori i Shërbimeve Operacionale

Gj.Gjonpali                             Tropojë                                    Sektori i Shërbimeve Operacionale

A.Gjediaj                                 Tropojë                                    Njësia e Lëvizshme Territoriale

A.Gjuta                                   Kukës                                      Njësia e Lëvizshme Territoriale

84 komente në “102 drejtues policie nga Kukësi dhe Tropoja: Alarmohet dhe PAMECA”

 1. safeti says:

  He Edvin zgerdhiu, provoje po ta mbajti

  1. fl says:

   Te c’nderuar shpellare uzurpator te ketij shtetit. Me rrezimin e te parit te Tribuse per ju fillon operacioni fshesa pas 3 muajsh 🙂

   Zgjodha termin “fshesa” si objekti me i pershtatshem qe fshin plehrat e grumbulluara me kohen.

   1. Alb-Germani says:

    Duhet Qeveri Teknike.
    Me ket sistem policor qe ka bo Berisha do te kete gjakderdhje me 23 Qershor.
    Shpresa e popullit eshte Aleanca Kuq e Zi.
    Ajo te mbledh gjith shqiptaret me 7 Prill kundra ozurpimit te shtetit nga Mafja dhe Kriminelat.
    Rrofte Aleanca Kuq e Zi rrofte Shqipnia

    1. mergimtari fv says:

     Ja ke fut kot plako , mungon Lal Krosi shef i kabinetit te nalt madhenise Sali Alei selam Bahrisha .

    2. eljo says:

     TE UZURPOSH NJE SHTET NUK ESHTE ZOTESI, ESHTE KRIM! JU DO LARGOHENI PO ME SHKELMA, ASHTU SIC ERDHET! NUK KA TE BEJ NE JENI MALOK, COBAN APO LAB, KA TE BEJE QE JU JENI NJE KLAN, NJE KLAN KRIMINAL, IDIOT, MAFIOZ DHE I RREZIKSHEM QE PO MBANI PENG NJE VEND TE TERE! SISTEMI NUK DREJTOHET DOT NGA IDIOT SI MULI E HYSNI BURGAJ! JU DO LARGOHENI NE 23 ZOTERI!

  2. A.p.S (KATHERINA DIE GROSSE)prej Sauku says:

   Kjo eshte trupa mafjoze qe merret me tregtine e organeve te qytetarve te shkret.
   Ngreho o popull i Tirones largoje Mafjen e Berishes.
   Gazeta Tema te jeni te sigurt se Juliani i vogel eshte bo preh e Mafjes se organeve.
   te lutem investigo se ai Pedofili ka pasun perkrahjen e ketyre policve mafjoza.
   Mjerr Tirona ne dur t’kujt ka rra.
   E pushtun anjorantat Tironen tone ene po na e nxin jeten.Ngrehuni o tironsa ene largoni lanetin,largoni qelbsinen qi u tall ene me Papen i paudhi.

  3. @ safet says:

   Pergjigjen do e marresh nga Topi i Abedinit ne 23 Qershor o Safet. Keta jane thjesht nje bande cubash se sa per profesionalizem flasin shifrat e krimit ne rruge le pastaj per pune policesh te mirfillte qe asnje nga keta nuk ja ka haberin. Megjithate do ja bejme dermanin dhe kete here sic ja beme ne ’97 kur kishim dhe Ben Imamin me vete.

  4. Pilo Lala says:

   Ne keto lista jane ata barkderrat qe kendonin me cifteli, nen shoqerine e kriminelit Frroku?
   Kendonin per vrasjen e Komisarit Lamaj.
   Keto lista jane te frikshme, megjithate Tropoja ka pasur numrin me te madh te spiuneve ne cdo kohe.

   1. N Shabani says:

    Gjendja eshte alarmante, keto gjera i ben kastile Sali Berisha per te futur percarjen veri-jug. Ta dini se keta jane ata qe vrasin policet, dhe keta jane shkatari i krimeve te shumta qe ndodhin ne Shqiperi. Keta mund te jene edhe organizatoret e trafikimit te organeve te femijeve, mund te jene te lidhur me organizata te tjera jashte vendit dhe i transportojne nepermjet doganave se jane te gjithe punonjesit nga veriu dhe jane te lidhur me njeri tjetrin. Vetem keta nga veriu qenkan te zote per te punuar ne organet e policise se shtetit? E shikoni se sa e urren Sali Berisha jugun e Shqiperishe dhe Shqiperine e mesme?Eh Sali Berisha si e shkaterrove kete vend.

  5. prec ulaj says:

   Tani, nga kjo lista, ju ka hyre frika ne palc ketyre lepujve te Berishes.

  6. safet shpella says:

   He mer kokerr katunari, te erdhi dita! I ke pastru pleshtat e morrat, se koburen e morem vesh qe e ke vesh per brezi?

  7. Kuksioni i ndershem e hallexhi says:

   Pse e shkruni Kukes Flamur Noken o zotri gazetar?
   Aj osht prej Topojani or ti se na felliqet Kuksin.
   http://imazheshqip.blogspot.com/2013/03/alfatoksina.html

  8. N.VJOSA says:

   Nje fakt tjeter S k a n d a l o z!
   Sali Berisha nuk di te ndertoje Shtet!
   Ky Primitiv e mendon shtetin se sundim klanesh krahinore!
   DUHET NJE KONKURS I PERGJITHSHEM PER TE SELEKSIONUAR OFICERET E POLICISE,
   ME KRITERE TE RREPTA,
   ME NJE GJEOGRAFI TE RESPEKTUAR,
   DHE MBI TE GJITHA,
   AFTESIT PROFESIONALE, NDERSHMERIA DHE RESPEKTI NDAJ LIGJIT!
   Nje grup profesoresh te Juridikut, duhet ti lajne koken me leksione se si ndertohet, drejtohet dhe respektohet shteti!
   Neqoftese do te mbetet perseri ne politike!
   Ne shtetin shqiptar degjohet vetem Saliu, Bajraktari dhe injoranti primitiv!
   Ne Demokraci duhet te degjohet vetem vullneti Sovranit,
   Vota e tij,
   Referendumet,
   Drejtesia e pakompromentuar dhe e papolitizuar!
   Ne Demokraci sundon Ligji dhe jo Klanet!
   Te gjithe jane te barabarte para ligjit!
   Por deri tani ne Shqiperi ka sunduar Maliqi dhe jo Ligji!
   Sali Sulltani, keshtu si qeverise, eshte nje Skandal dhe duhet larguar sa me pare nga pushteti dhe nga Politika!

  9. Polici says:

   Kuksi
   Zoti Ministër Naço dua tu informoj se zoti Pellumb Myftar Gjuta ish Drejtori i korruptuar i Burgut të Vaqarrit do te punesohet te Instituti ish te Perndjekurve politik ju lutem ai ishte mjaft partiak dhe i korroptuar merte 100 Euro per nje dite leje per te burgosurit.Me respekt jam polic qe nga dita e pare e fillimit te ketij burgu.

   1. alban says:

    ha mo spiun, po ti çfare merrje nga te burgosurit. i cinare? se per kete pune te denoi atehere

 2. Shpirag says:

  Malokaret pushtuan shtetin!Kryemalokari duhet të pergjigjet rende pas 23 qershorit!Turp dhe mjerim kombetar!

 3. endRI says:

  Booooo ca dhimbje koke….

 4. saliu says:

  Aty le te shtohen edhe RAMY,SAFETI .BEN CHICAGO,RAYMONDI E gjithe maloket e injorantet e tjere kosovare qe i vejne nga mbrapa te parit te fisit te tyre Sali .Kohe maskarenjsh e injorantesh

 5. tok e xanun says:

  mire polica , po kur shkova ene ke zyrat e pronave gjith drejtoret e zonave, berat, vlore, tirane, shkoder , korce ishin vetem prej kuksi e tropoje !!!! kjo i bi qe kto qe kan zen pronat e jona, te na kthejn pronat, e po keto i kena polica me na rrujt pronat !!! hajde dru me preee!!!!

  1. veti says:

   Sakte dhe shkurt,i ke thene te gjitha, nuk ka nevoje per shume rreshta.

 6. policia ka nevoje vetem per demokratet e kuksit dhe tropojes.FLAmuri ka nevoje per police qe flasin ne dialekt verior se keshtu i zbatojne urdherat me mire.Kush eshte me Partine demokratike ka te drejte te haje buke.BOLL hengren komunistat 50 vjete.Enver hoxha te denonte po nje cope buke thate dhe te drejten e punes nuk ta hiqte.

 7. A.p.S (KATHERINA DIE GROSSE)prej Sauku says:

  Dinakria e Berishes eshte se ka mbledh rreth vetes tropojane e kuksiane qe pa frike munesh me i quajt pushtues te Tirones,
  fatkeqsia e madhe e Berishes eshte se kta tropojane e kusiane do hane kokat e tyne.
  Ju lutem o gazeta Tema shiko investigo ne mos ai djali i vogel Juliani qe ai pedofili thot se e kam hedh ne Sharres,mos ka perfundu ne duart e Mafjes se ORGANEVE qe drejtojne kto polica te korruptu

 8. YouNews says:

  A ka ngele njeri ne Kukes e Tropoje, apo jane te gjithe ne Polici.
  Do fillojme te kendojme kengen “O sa mire me ken Kuksian o hej o hej”

 9. alti says:

  muli dhe saliu ideolloget e malokve i kane pushtuar komisariatet tamon si ai virusi trojan …

 10. ILIRET says:

  Bo, c’bohet kshu mer jahu. Shume te qut paska prej Tropoje e Kuksi.
  Dhe dikur xhaxhi dergonte gjithe shqiparet per ti msu. Sot kta jan tu na msu ne te tjervet.

 11. liri a vdekje says:

  Hapni syte o popull cfar mjerimi policia e shtetit ose policia tropkuksi

 12. drejtori says:

  Keni harruar Drejtorin e Pergjithshem te SHKB Bashkim Shehu, nga Kuksi qe jeton ne Hamallaj(Durres)

 13. SALI BERISHA says:

  laboratori kriminalitika
  mjekesia ligjore
  instituti higjenes
  prokur
  urdheri mjekut,
  gjyqtaret
  prokuroret
  doganat
  tropojante gjithe

 14. drejtori says:

  Po kunatin e Agron Kulicajt, Gezim Gosturanin qe eshte drejtor i qarkullimit rrugor ne Fier, pse e keni lene pa shkruar?

 15. leonard says:

  mesa duket veriu i ka me te zgjuar popullsine dhe me trime prandaj dhe jane ne komande por nuk jam dakort me parafoles qe permend ramy safeti etj si malok ose kosovar se te gjithe jemi shqipetare

 16. Kjo eshte Qeveria Ime.! Kjo eshte shqiperia Ime.!
  Ky eshte Sali Ram Berisha qe ter diten flet per “sukseset|’ e kesaj Qeverie.
  Ja ku poerfundon drejtimi i shtetit i sektorve me vital tek nje grushte njerzesh te perzgjedhur te Berishes.
  Turp. Ku eshte ajo ndarja krahinore qe ben ky i mallkuar.
  Ky jo vetem qe ka strategji te percarjes pore ka edhe strategji te ngatrresave madje edhe kur heshte ky vetem percan Kombin.
  Sa me shpejt duhet te hiqet nda faqja e dheut kjo murtaj politike qe shkatrroi shqipoerin.!
  Ase ne kohen e monizmit kurre nuke veprohesh keshtu. Ne ate kohe kishte harmonizim te te gjitha rretheve rracave njerzore dhe besimuit fetar pavarsishte se feja ishte e ndaluar, RaPORET RUHESHIN ME FANATIZEM. nDERSA KY I MALLKUAR KA SHKELUR CDO RAPORT TE FAKTORIT UNITET DHE TE HARMONIS BRENDA VENDIT. Dhe ka fytyr te flase Sheferdini.!

 17. Kodoshi says:

  Ka burra veriu o shoku jo lepurusha prandaj boni kujdes kur flisni per veriun se sjan gjithe njesoj ok

  1. Pilo Lala says:

   Kodosh,
   Ka pasur burra. Por edhe ti thuaje nje fjale po te jesh burre. Ti i njeh mire dhe me emra keto plehra. Keta kane masakruar popullin, por do ju bjere comangja mbas koke.
   Te gjithe njerezit qe i njohin, te japin te dhenat per familjet , ku jetojne, cfare pallati, sa e kane blere, sa femije kane. Tani duhet inventar per keta funderrina, ka ardhur koha.

 18. ATILA says:

  Nje perzgjedhje e tille eshte tregues i krahinarizmit qe ka ngerthyer pushtetin ne pergjithesi.Kjo do kete efekt percares per vendin pasi s’mund te zgjidhen eskluzivisht nga nje rajon i caktuar eproret drejtues te instutucioneve duke i trajtuar si besnike te kryeministrit. Nje mentalitet i tille fisnor duhet denuar me vote ne 23 Qershor nga gjithe shqiptaret pasi shqiperia eshte e te gjitheve. Kjo perzgjedhje ka karkter percares dhe krijon ndjenja urrejtjeje brenda vendit pasi cdo veprim i gabuar do ju rendoje atyre dhe krahines qe perfaqesojne.Prandaj dhe forma me e drejte e zgjedhjes se kadrit duhet te jete konkursi i bere ne menyre te ndershme.Policia nuk eshte strukture zgjrdhore ose politike por organ qe garanton mbrojtjen e jetes se qytetreve dhe rendit publik.

 19. Georges says:

  Go maloku Goooooooo! hahahahahahahahah Kuksi dhe Tropoja hahahahahahahahahahaha pu na mbrojne apo po na Ruajne. Hajnite me te medhenj jane nga keto dy vende. Kuksianet dhe tropojane po na mbrojne hahahahahahahahahah maloket jane me te pabeset qe njeh historia te gjithe kane nga nje histori gjaku te gjithe kjen ne gjak, te vrasin pas shpine kujdes nga malokuuuuuuuuuu!

  1. jam me Georges says:

   Eshte me se e vertete,kame xhiruar shume ne UE,e kame njohur edhe nga keto dy qytete,por nje gje ju garantoj,qe njerez me te pa bese nuk gjene,dhe e bukura eshte se mahen per burrni,dhe mos u befhsin me shume se tre,se per ndryshe te shkelin me kame.

   UNE KAM OFENDUAR SHUME NJEREZ KETU,QE KANE SHARE,JO MALOK APO LABE APO LALUC,E CAME ETJ ETJ,JAME KUNDER OFENDIMEVE KRAHINORE
   Por Georges per sa ka shkruar me siper,i jape super te drejte,sepse kete gje e kame vene re,e perseris ne shume vende te UE.
   Dhe kane nje dicka,kur mburren.
   psh;
   Na kshtu,e na ashtu,na bajme e na bajme ate,ku di ti,e ku merr vesh ti….

   Me pake fjale,jane super te pa bese,e jame shume dakorte me Georges.

 20. Kodoshi says:

  Harrova me mire malok se nje pedofil nga jugu e pate besoj te gjithe se cberi jugori ne laprak

  1. veti says:

   Po mesojme dhe gjeografi ketu,nuk e dija qe Librazhdi eshte ne jug.

  2. trojani says:

   nuk eshte faji jone qe te je injorant,eshte e mjerushme dhe per te hardhur keq gadafi ja ka haritur qellimit,ju ka mpire trurin dhe e ndiqni verberisht ne punet e tija te liga.dhe sikur ky pedofili te ishte vertet nga jugu (qe s’eshte, rasti i tij na bene me turp te gjitheve se eshte shqiptar pamvarsisht vendlindja gjografike)ai do paguaj per fajin qe beri,po po te mendosh drejte, gjysma e fajit te tij i takon listes me larte ,apo jo!!!??
   ju i vini vizoren hartes (nga dituria e tepert)gjysma dhe poshte jug, gjysma lart veri ,po jo or kaqol se ka dhe lindje perndim ….
   dhe hap ndonje liber,kur nuk eshte vone …

  3. e verteta says:

   O kodosh e familje kodeshesh,ai pedofgili ishte nga Librazhdi qe i perket zones suaj verilindore.Ju jua fusni njeri tjetrit kur sgjeni vrime.

 21. qemal lengu says:

  para emerit te flamemurit duhet te jete ai i salliut”

 22. edi says:

  Keni harruar te futni aty edhe rreth 100 “koke” qe vijne nga PUKA ….!! Ndersa per cilesimin “maloke” qe ju keni vene ju “k… e zgjuar”, mos u perserisni shume sepse te gjithe keta debilat e listes se mesiperme jane te martuar me vajza qe vijne nga anet tuaja! Nqs nuk besoni, shkoni dhe verifikojeni! Kur keta ishin studente ndalonin ne rruge vajzat e shqiperise se mesme dhe te jugut e u thonin : “sha zotin o je ka martohesh me mue o jam ka ta hupi jeten” … dhe ata te shkretat donin apo s’donin martoheshin ma ta! Keshtu qe ju qe hani gjithe diten ketu duke share “maloket” mos e kruani shume se e keni paksa brenda ….

  Hajt tung.

  P.S.: Z. Mero, do besh mire ti lidhesh pak zagaret sepse ne vend qe te thone ndonje gje qe ben sens kunder diktatures se Sali plehut, vine ketu dhe shpalosin idiotesira duke tregur injorancen e tyre. Kujtoju ketyre idoteve se asnjehere shqipetaret e vertete te kujdo zone qofshin nuk e lidhen diktaturen e Enver pederasti me zones apo fene e tij!

 23. xxx says:

  Ne kete liste te gjate nuk eshte shenuar kryepolici me helmete – Sala dhe behen 103 polica ( pa llogaritur Nishan Mehmetin qe e ka kunguar sala si tropojan )

 24. england says:

  Midis ketyre emrave duhet te jene dhe Kelmendasi,Kapterr Ramiu apo dhe Ben-Chikag(or)ja..

 25. niazi nga rakicka e BODES says:

  KODOSHIT,KOKBOSHIT!KAM NJE PYETJE ;TE KUJTON GJE EMRI I SHABAN NORES(BERISHES}ISHTE AI ,QE EDHE NE NJE FILM HORROR ZOR SE VJEN AQ IREAL,SE DERI ME TANI VETEM SHEKSPIRI I KISH PERDORUR KOKAT E NJERZVE,PO DHE AI NE MENYRA FIGURATIVE ALEGORIKE?!PO EDHE PER SHEKSPIRIN DYSHOJ SE MOS KA PASUR NDONJE DAMAR NGA VICI-DOLI.

 26. Tirana says:

  E kemi pare Tropojanet dhe Kuksianet ne vitin 1997 e lane Berishen ne mes te kater rrugve.Vodhen dhe tapete e presidences.

 27. valter says:

  @kodoshi, dukesh qe je injorant se edhe harten e shqiperis nuk di. Megjithat pak rendesi ka nga eshte se mostra ka nga te gjitha anet por ti je nje plehre, nje antishqiptar qe kerkon te fus perçarje jug veri. Sado te futeni ju ne keto forume sja dilni dot se ne jemi nje dhe bashke do tju fshijme nga territori shqiptar. Ju e keni vend ne afganistan bashke me ata talibanet.

 28. Ilir says:

  Lista duhet te jete shume e gjate,nese perfshihen edhe rrethe te tjera veriore,nga Mati e lart.Duket te kete nje disproporcion gjigand ne origjinen e drejtuesve te Ministrise se Brendshme dhe te Policise se Shtetit.Origjina krahinore ne keto organe,por edhe ne te tjerat,eshte dicka qe nuk duhet injoruar.Duhet medoemos te jete nje ekuiliber i plote,nuk flas per “peshore farmacie”,por jo te kete disproporcione te tilla.Me e pakta sjellin klane ne drejtim,behen aspak profesionale,asnje konkurence e brendshme per poste sipas merites,etj.Ky mendoj qe eshte problemi me i madh sot,sidomos ne keto organe.Iliri

 29. Kelmendasi says:

  gjithmone gazeta Tema tregohet jo e sakte dhe dizinformon publikun sepse duhet te fuse dhe garden e shiku-n qe numri shkon deri ne 200 petrita.

  biles komandanti i gardes Artan Hoxha eshte krushk dy here me pordhesor doktor shal berisha ja dhe dy rrjeshta nga biografia e tij:
  Komandant i Pergjithshem i Gardes
  Kolonel Artan HOXHA

  Të dhëna të përgjithshme taktiko-teknike
  Emri Artan
  Atësia Hamit
  Mbiemri HOXHA
  Datëlindja: 21.10.1976
  Vendlindja: B.Curri ,Lugu i zi
  Vendbanimi Tiranë bathore
  Kombësia Shqiptar
  Shtetësia: Shqiptar
  Besimi:Musliman-shiit
  Arsimimi dhe kualifikimi
  1991 – 1995 Shkolla e Mesme e Përgjithshme “Asim Vokshi” B. Curri.
  1995 – 1998 Diplomohet në Akademinë Ushtarake “Skënderbej”, specialiteti Artileri Kundër-Ajrore, 31.07.1998 – Titullohet oficer.
  2003 Ka kryer kurs kualifikimi ditore me specialiste Amerikane mbi Zbulimin dhe Survejimin e opozites
  2004 Ka kryer kurs nje javor kualifikimi i nivelit “Zhvillimi i aftësive të drejtimit në fushën e Sigurisë” në Egjipt.
  2006 Ka kryer kursin e Formimit të Përgjithshëm Policor në Akademinë e Policisë “Arben Zylyftari”.
  2007 – 2008 Ka kryer kursin e Oficerit të Shtabit të Përgjithshëm.
  2011 – 2012 Ne vazhdim ndjek kursin e Lartë të Oficerit në Akademinë e Mbrojtjes.

 30. butroja says:

  ne te duhen sharlatan,qe lepijne cdo sahane, qe shesin dhe vatan, shko e merr tropojan. kete ka thene noli para 90 vjetesh.

 31. gjon says:

  PO SALI BERISHA NGA ESHTE??????????????TANI TIRANA ESHTE BERE SI KUKESI I RI.E HAJDE TE MOSE FITOJE ZGJEDHJET SALIU………….KOPJE E ENVERIT

 32. xhimi says:

  shih gjith keta bark derra dhe hajde mer fryme pastaj,skan len instuticion pa kap,,keta maskarenj me 23 qershor do hapin krahun,,mjaft na kan vdek,,vete ne kufi te mbyt maloku nuk guxon te biesh nje televizor se duan para,,do besh ndryshim sali po da hash njeher e mir nga mbrapa,./

 33. ROKI says:

  Ne Shkoder thone ruju prej morrit, horrit e malsorit.

 34. noli says:

  kete fan nolin, tropojanet e bene kryeminister njehere.

 35. Kritiku says:

  Rrace e re e zgjuar nga shpellat e Tropojes dhe te Kukesit zbriti ne Tirane dhe “qyteteroi” shqiptaret. Shpellaret kane bere shtet shpellaresh.

 36. katnari says:

  ne at liste jan ca emra 6-7 perfshir ata te 2te Reneas qe me te vertete
  jan nder operatoret e policise me te fleftshem!
  ndaj sduhen futur te gjith ne nje thes!
  ne rast nderrimi situate me 23qershor duhet ripropozuar rishikimi i CV e rikaluar ne konkurs!

 37. artan says:

  po keni haruar edhe shume te tjere o Pameca e Icitap
  ja disa sa per kujtese

  Perparim Papa tropoje policia rrugore

  Mark Gjonpali tropoje policia rrugore

  G Sulshabani tropoje shef i policise rrugore elbasan

  …….

 38. albaneca says:

  Noli ka thene:

  A te duhen sharlatan,
  te lepihen ane e mbane,
  te percajne vatan,
  ke sa te duash tropojan!!

  Por populli shqipetar nuk di as te lexoj e te kujtoj historine per shkak se pjese me e madhe jane parazita dhe bythlepirsa!! nje figur e madhe e botes se civilizuar Napoleon Bonapart ka thene: Ai qe di te kaluaren do shkruaj te ardhmen!!shqipetaret nuk dine asnje gje!! hane buke dhe flene gjum dhe e lene malokun te bej terror!! perfundimisht jemi popull legen!!

 39. gjergji says:

  Keni harruar SHISH-in !
  Do të gjeni edhe aty boll tropojanë e kuksianë !

 40. he he he he he atyyyyyyy atyyyyyyyy says:

  E kam thene edhe her tjera aty ti q…. nona ketij populli se e ka pak…deshet malokun ne pushtet mbajeni tani …se nuk e donit gjirokastritin ENVER ne pushtet ju… donit malokun …. he he he sa do vuani ju o popull legen …. EDHE NJE HER ATY TJU Q…NONA …EDHE DO ZOTI E FITON EDHE NJE MANDAT KY BERISHA QE TJU NXJERRI UJIN E ZI QE TA MERRNI VESH MIRE SE CFARE SHTETI DIN ME BO MALOKU… EDHE TE MALLKONI VETEN QE PSE KENI LINDUR ….

 41. enea says:

  Pupupupu, na mbyten fara e shpellareve, injoranteve, te pacivilizuarve, pupupup moj e mjera Shqiperi qe ke rritur keta njerez.

 42. Meleku says:

  E turpshme kjo liste! E pajustifikueshme ne te gjitha drejtimet!

 43. Koz Dynjaja says:

  Mos beni si te cuditur – qe me shpalljen e Pavaresise nga Ismail Qemali ne Xhandarmeri pra polici kane dominuar verioret – kujtoni qe me Isa Boletinin – tung

 44. UFO says:

  E tmerrshme,kjo eshte nje bande qe do te beje kerdine ne zgjedhje.O popull,hapni syte se po e moren perseri keta,mjer neve cfar ka me na gjete.Kjo liste eshte nje tmerr i vertete.

 45. Moçalor + Terùn + Redneck = jugor says:

  per 50 vjet rresht policia, hetusia, prokuroria e te gjitha istitucionet shtetnore ishin te zaptume nga moçaloret e jugut. rrezultati ishte: diktature e injorance moçalore.
  sot policcia e asht e drejtueme prej veriorve e rrezultati asht:
  demokraci zhvillim e kulture evropiane veriore
  kjo asht diferenca midis moçalorve e veriorve

 46. tani says:

  turp esht qe u permbys nje sistem qe nji nga karakteristikat kishte krahinizmin dhe sot e njejta gje krahinizem dhe me keq plus ne krye injorant `pa shkoll dhe pa kultur vetem militant nga ana tjeter vdekje dhe krime se kta barkderrat e kan menjen me pi raki me i ra çitelis ene me vjedh popllin .po kta jan si celula te fjetura tashti per zgjedhje do tuurren si hjena kunder popullit dhe po humben do ikin si legena do zoti takoj nenji neper evrop

 47. shqiptari says:

  Mendoje qe vertete nuk duhet ti fusesh ne nje these te gjithe.Panvaresisht qe shumica,po ti pyesesh se sa derra kane patur ne jeten e tyre.Besoje qe kane haruar.Dhe jo me te punojne ne fuksione te rendesishme.

 48. s says:

  Disa emra ketu ne kete liste jane njerez te nderuar profesioniste qe kane vite ne polici dhe kane arritur me merite aty ku jane ,e mira e gazetarit do ishte te mos i fuste te gjithe ne nje thes se pastaj humbet qellimin e publikimit te listes .Pastaj edhe PS kishte drejtoreshe policie Bajram Ibrajn nga Lezha,Pjerin Ndreun ,Tonin Vocin etj etj nga veriu .Bashkohem me gazertarin se shumica ne ate liste kane arritur aty ku jane me lidhje krahinore .

 49. Xhavit Bajrami says:

  Po ku je o Enver trimi qe tradhetareve ia preje koken dhe i hidhje neper ferra si kelysha bushtre.
  Po pse o plera keshtu behet Shqypnia, duke i nda jug e veri?

  do vije dhe koha e tyne dhe populli ka per ti ba shurren tek varri.

 50. DUMBABEN says:

  Edhe te fitoje edi rama, hajde shkuli keta nga postet e tyre ,me vjen keq se po behem bajat me te njejtin koment, por nje federate shqiptare do ishte zgjidhja me e mire .Per ata qe ne emer te patriotizmit duan te durojne akoma dhunen dhe plumbat e verioreve nga kryeministrite ne qafe pacin veten

 51. Lezhjani says:

  Cuna vertet qe ka pushtim te Mb nga prefektura e Kukesit por i njejti fenomen ka ndodhur edhe ne qeverisjen e meparshme.u kujtoj mbipopullimin e kuadrit me Skraparrlinj e vlonjat nje periudhe.
  Sa per listen me siper duhen perjashtuar trimat e Reneas,Erzen Brecani,Qamil Gjidia dhe Besim Sakajani djem qe e kane fillu profesionin 18 vjecare e jane plakur ne ate funksion me sakrifica e sherbim fisnik sic i ka hije repartit dhe uniformes.kush te kete dyshime per sa me siper e ftoj te mireinformohet

 52. Sopoti says:

  Une jam 28 tani dhe ne 1997 isha rreth te 13-tave. Kur isha i vogel ne 1992 bertisja Sali Berisha, liri demokraci.. etj etj.

  Mbaj mend 1997 kur Berisha coi Tropojan ne Cerrik per me luftu kunder Cerrikasve. Pasi u kapen thojshin Tropojanet: “Na fut plumin ne ball”. (Eshte video ne youtube)

  Eshte fenomem klanor dhe i prapambetur ky qe punesohen vetem ata persona qe kane lidhej fisnore.

  Gati cdo qeveri e praktikon kete lloj strategjie te ulet e cila degradon shoqerine ne teresi.

  Por ama sic e ka bere Berisha, nuk e ka bere njeri tjeter. Madje ky i fundit duket sikur kerkon ti fusi njerezit ne gjak me njeri-tjetrin.

  Ate cka nuk e ka bere Sllavi me Grekun po e bene strategjia alla Berishiance.

 53. nesti says:

  po te gjithe veriore dhe me emra muamedane(ne mos gaboje),spaska asnje te
  krishtere?apo gjej mish per top dhe vishe ushtarake,propozoje te ndroje emrin e policise dhe ti veme emrin xhandarmari,jenicere perbersit e saj.Na paskan mbaruar shefi i gardes 15 shkolla(tek plepat},po pervojen nuk e konsiderojme fare ne zgjedhjen e drejtuesve te larte te “policise”,apo var. ka.et,Na mbyti maloqeria nga te gjitha anet.gjithmone ne ekstreme ne shqiptaret?

 54. Berti says:

  Ju lutemi Ju te Temes:
  Pse nuk beni nje investigim gazetaresk per te pare se cfare aresimi kane keta oficere policie, dhe sa prej tyre kane aresimin perkates, pra A kane mbaruar dhe a jane diplomuar nga Akademia e Policise?
  Nga emrat e mesiperm vetem Astrit Halili (qe ka ardhur nga dega kufi) dhe Agron Hajdarmataj jane te dipllomuar nga Akademia e Policise dhe jane specialiste policie.Te tjeret jane kuadro partie, jo te fushes perkatese dhe kuptohet me “kurse policie”.

 55. Dardan iliri says:

  Njers te poshten kta.
  Un me mir ja jap voten serbce,grekve zezakve te afrikes fare,sesa cecenve .me mir te vijn dhe te me qeverisin serbt, sesa kta malokare te ndyr.
  Le ta pushtoj serbija shqipnin me mir,sesa kta malok kriminela.
  Serbt jan te huj,por hallall.Jan me te mir sesa malot cecen shqiptar.
  Me mir rrohet nen pushtetin serb sesa nen pushtetin malok.
  Prandaj posht maloknija
  Rrnoft serbija….

 56. AAAA UUUUUUAAAAAAA-e gezofsh says:

  Keta barkderra, sa jane 120,160,apo 200 duhet te zhduken menjehere.pasojat e pa aftesise se tyre po i ndjejme cdo dite ne kurriz vete.Mund te them se jane njerez militante te PD te flakte,por te pa afte profesionalisht,pa komunikim,pa shkolle,pe sjane te zote te mbrojne veten n tyre dhe jo popullin.Dhe kur kerkon nje te drejte qe te eshte shkelur te thone:AA E DI PREJ KAH JAM UNE OR TAJ?JAM PREJ RROFT SALI BERISHA.Dhe po se ke djalektin e veriut,fjala tjeter eshte dil jashte prej zyre.kete gje e kam hequr vete ne kurriz me nje prej ketyre emrave me siper.Prej ketyre njerezve militant por te pa afte,pa komunikim dhe dhe mbi te gjitha te pasjellshem,arogant jemi ne kete situat qe krimi ben kerdine kudo.Krimi eshte shtuar ne mase.Nga vjedhjet e shtepive,makinave,motorave,cantave dhe portofolave,hashashi me maune,vrasjeve per gjakmarrje,vrasjet e thjeshta,e deri te ato makabre si kjo e fundit.Ketyre 150 apo 200 vete qofshin duhet tu vij fundi tani.Jo sepse jane militante,por duhen profesioniste.Sepse pasojat po i vuan populli

 57. sul korriku says:

  Ne Kukes e Tropoje eshte zor te gjesh gjithsej 102 veta qe dine tabelen e shumzimit (!?)

 58. malvi says:

  Per gazetarin e kam, qe shkruan pa pike pegjegjesie, ne anen tende edhe hypesin, e beni vendali apo si eshte puna?. Gjysma e listes jane hypesa ne ate ane o njeri.
  Nese nuk e kupton temin “hypes”, ma sill nje here te teme a motren.

 59. Leone-53 says:

  Jo vetem ne polici, por ne çdo “qelize” shtetrore mbizotron veriu i Sali Berishes.
  Konsullata shqiptare ketu ne Milano eshte vetem verior!
  A thua se jane “me dipllomat” se ne te tjeret?!..

 60. sali hajni says:

  KJO ASHT PASQYRA E PARTISE SHTET HOQEM PAK ME ENVER HOXHEN O TAMEN E SAMES ASHT UL GJITH KUKESI ME FLAMUR K……. OQEN E SAL VRASESI ME KARADUZAT KETA JANE FUNDERRINAT E SHQIPERISE KA FAJ BURRI I SHTETIT TE GJITH JANE çOBAN DELESH DHE DERRASH ME BA ME JU PA KOKEN E KAN MORRIN ME E VRA ME QIFTE KY ASHT SHTETI I SALI KA………RIT

 61. shkodra says:

  Vetem kuksiant e tropojant bakan per shtet ,kekan rrac e squt si duket,lum toka qi i ka rrit …..hahahhaaha ,o zat ndor kujt kena ra

 62. kleos says:

  fshatari demton qytetin , maloku demton shtetin

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *

Array
(
  [0] => WP_Term Object
    (
      [term_id] => 3
      [name] => Aktualitet
      [slug] => aktualitet
      [term_group] => 0
      [term_taxonomy_id] => 3
      [taxonomy] => category
      [description] => 
      [parent] => 0
      [count] => 81873
      [filter] => raw
      [cat_ID] => 3
      [category_count] => 81873
      [category_description] => 
      [cat_name] => Aktualitet
      [category_nicename] => aktualitet
      [category_parent] => 0
    )

  [1] => WP_Term Object
    (
      [term_id] => 6
      [name] => Kronika
      [slug] => kronika
      [term_group] => 0
      [term_taxonomy_id] => 6
      [taxonomy] => category
      [description] => 
      [parent] => 3
      [count] => 16220
      [filter] => raw
      [cat_ID] => 6
      [category_count] => 16220
      [category_description] => 
      [cat_name] => Kronika
      [category_nicename] => kronika
      [category_parent] => 3
    )

)
Top
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
X