Kosova po shkon në zgjedhje, për “hallin” me Serbinë!

Nga Mero Baze Kosova po shkon drejt zgjedhjeve të reja parlamentare të parakohëshme, pas shpërndarjes së Parlamentit, që pasoi dorëheqjen disa javë më parë të kryeministrit Haradinaj. Zgjedhjet u provokuan nga kryeministri Haradinaj me shpresë se klima populiste e krijuar pas vendosjes së taksës ndaj Serbisë dhe heroizimi i tij pas thirrjes në Hagë, mund të … Continue reading Kosova po shkon në zgjedhje, për “hallin” me Serbinë!