Muli bën planin si të bllokoj partinë e Lulit 

30 Korrik 2023, 18:36Antena TEMA

 
Pas shpalljes së Lulit kryetar i ri i PD Muli thirri Lelon me urgjencë për të hartuar një plan si ta bllokojmë ecurinë e PD në të ardhmen. 
-Duhet ta bllokojmë me çdo kusht i tha Lelos. Ti hapim ato telashe që na hapi ne. 
-Atëherë të hedhim në sulm Gazin tha Lelo. Fillimisht ai ta padisë në Gjykatë si kryetar i paligjshëm dhe të kërkoj që gjykata vulën tia lërë Gazit dhe Joridës se atyre u takon pas dorëheqjes së Alibej. 
-Por do kemi dy procese në gjykatë. Një proces të Bardhit kundër nesh që vula i takon Lulit dhe një procesit të Bardhit kundër Lulit që thotë vula i takon Gazit. Kështu që gjykata duhet të zgjedh me kë sherr duhet të merret fillimisht, me atë mes Lulit dhe nesh apo atë mes Lulit dhe Gazit. 
-Kjo është e thjeshtë tha Lelo. Këtë e vendos gazi se ai i ka hedh në gjyq të dyja rastet. Zgjedh gazi se me kë rast duhet të merret gjykata dhe thotë merruni me rastin e Lulit kundër meje. 
-Po pastaj tha Muli. Sikur gjykata tia jap Gazit?. 
-Atëherë hedhim në sulm Joridën djhe ajo do padis Gazin se nuk i takon vula po i takon asaj. Dhe kështu bëhen tre procese gjyqësore për vulë. Në këtë moment del Doktori e thotë: unë jam si Elon Musk, nuk pyes për logo dhe vulë dhe dizajn. Ja ndërroj dizajnin brenda ditës vulës dhe stemës së PD dhe bëj parti të re. 
Atëjhere këta ngelen si peshku pa ujë. 
Dhe Doktori identifikohet me Elon Musk. 

Lini një Përgjigje