Muli dyshime për vizitën e ambasadores tek Metaj 

23 Shtator 2022, 20:20Antena TEMA

Lajmi për vizitën e ambasadores amerikane tek selia e Metaj i ra Mulit si bombë.

Ishte duke pirë kafen me Doktorin, kur lajmi u shfaq në ekran me titra.

Doktori mori pultin në dorë nga nervozizmi dhe ndërronte kanalet me shpresë se nuk do shfaqej më lajmi.

Muli u vu në sikelt dhe doli nga zyra.

Thirri Lelon t’ia shpjegonte çfarë ishte kjo gjëmë.

Lelo ishte po aq i mërzitur.

-E ka bërë qëllimisht të na përçajë, i tha.

-Po si ka mundësi, tha Muli?

Ai e ka sharë Amerikën më shumë se Doktori.

Ai bile i ka krahasuar me Korenë e Veriut e Rusinë.

-E ka bërë qëllimisht, tha.

Do t’i krijojë idenë Doktorit, se atë do ta falim e ty nuk të falim.

E gjithë kjo është një komplot ndaj Doktorit.

Është një lloj diversioni.

-Po Metaj është në lojë mendon ti?

-Ai po e përdor për t’i bërë presion Doktorit.

Po i thotë, ose bëj çfarë të them unë, ose do bëhem me ata kundër teje.

Thjesht po i kërkon t’i hapë rrugën.

Është e gjitha një lojë e madhe.

Ka hapur fjalë që amerikanët e kanë amnistuar duke i kërkuar të mos mbështesë Doktorin.

Unë i njoh ata, nuk bëjnë muhabete të tilla, por problemi është se demokratët i besojnë këto gjëra, se ne i kemi mësuar me këto gjëra.

-Ky është problem serioz, tha Muli.

Ai ka shkelur vijën e kuqe.

Po të jetë për bashkëpunëtor të amerikaneve, ne kemi Lulin, ç'na duhet Metaj.

-Ky është problem, tha Lelo.

Ai e di që ne bëhemi më lehtë me të se me Lulin, ndaj na e bën këtë.

Lini një Përgjigje