Muli i alarmuar nga kërkesat për para të së dashurës së McGonigal 

8 Shkurt 2023, 18:26Antena TEMA

Sot qe ditë e keqe për Mulin.

E dashura e McGonigal, ish- zyrtarit të FBI, e ka vënë Doktorin në një pozitë të keqe.

Sapo ai e lavdëroi para grave të PD si dashnore shembullore, e përgjegjshme, që sakrifikoi dashurinë e saj për Shqipërinë, ajo filloi të shkruajë publikisht duke lavdëruar televizionin që e mori intervistë, pse e kishte paguar.

Pastaj bëri disa postime ku theksonte nevojën për para që kishte dhe se nuk jepte më intervista pa para për këtë çështje.

Lelo, i cili e kishte parandierë që Alison do t’i dekonspironte për pagesat një ditë, pati një ide.

-Unë mendoj se duhet të shikojmë anën positive, tha Lelo.

Fakti që kur Doktori u tha grave të PD se kjo është dashnore shembullore, pasi sakrifikoi dashurinë për Shqipërinë, ato e duartrokitën.

Pra duhet të kapim këtë fakt dhe duhet të mbajmë moralin e kësaj fabule.

Që gratë e PD, dhe kur janë gra të dikujt, dhe kur janë të dashura të dikujt, po qe se shikojnë se rrezikohet Shqipëria, e lënë të dashurin dhe e denoncojnë për të mbrojtur Shqipërinë.

Nëse socialistët thonë në fillim partia, pastaj Shqipëria, ne e kemi në fillim Shqipëria, pastaj dashuria.

-Kjo qenka shumë e bukur, tha Muli. 

-Është e vërtetë, tha Lelo.

Sapo Doktori e lavdëroi Alisonin që denoncoi ish të dashurin e saj për Shqipërinë, duartrokitën.

-Në fakt mua mu duk se ato duartrokitën që kjo mori hak pse ai e ka lënë, tha Muli.

-E di që për atë duartrokitën, por ne duhet ta paraqesim si e tha Doktori.

Se ne s'mund t’i nxjerrim gratë e PD si dashnore të lëna.

Duhet t’i paraqesim si gra që lënë dashnore kur rrezikohet Shqipëria.

-Do gëzohet shumë Albana kur t'ia them, tha Muli.

Ndoshta as asaj si ka shkuar mendja këtu.

Lini një Përgjigje