Muli i shqetësuar nga Luizi që mund të vijë në krye të PD 

30 Janar 2023, 20:34Antena TEMA

Deklarata e Myslim Murrizit se PD mund t’i fitojë zgjedhjet vetëm nëse në krye të saj vendoset Luizi, e ka trembur seriozisht Mulin.

Lelo, i cili kishte bërë sondazhe brenda PD, ishte po ashtu i trembur, pasi i rezultonte se Luizi ishte bërë popullor brenda PD.

-Kjo është shumë serioze, tha Muli. Duhet ta ndalim.

Përfytyro që në vend të Albanës në PD të vijë Kiara dhe në vend të Florianës të jetë ajo Tea. E tmerrshme.

-Kjo nuk është gjë fare, tha Lelo, por mendo që në vend të Jul Dedës të jetë Amosi, dhe në vend të Bes Kollakut kjo Olta Gixhari.

-Po pra duhet sajuar një fabulë që ta heqim këtë pritshmëri, tha Muli.

-E vetmja gjë që na shpëton është ajo dashnorja e atij të FBI, tha Lelo.

Ajo duhet analizuar thellë.

Fjala vjen, pse këta të FBI i shkuan asaj në shtëpi me foto të Edi Ramës e Charly-it.

Pse duhet ta njihte ajo Ramën?

-Po, interesante, tha Muli. Çfarë duhet të sajojmë?

-Ne duhet të sajojmë që Rama duhet të ketë bërë ndonjë treshe me atë të FBI dhe të dashurën e tij.

Ndryshe ajo s’kishte si ta njihte.

-E madhe kjo, tha Muli.

T’ia themi dhe Doktorit, se ai vdes për këto.

-Thuaja vet, tha Lelo, se unë nuk ja shpjegoj dot treshen atij.

Ai mezi pranon dyshen.

-S’ka problem, ja sqaroj unë, tha Muli.

Vetëm kjo gjë mund t’ua heqë shqiptarëve mendjen nga Luizi.

Lini një Përgjigje