Muli i shqetësuar nga replika e Lulit me Doktorin për Portin e Durrësit 

14 Nëntor 2022, 18:04Antena TEMA

Pas replikës së Lulit ndaj Doktorit lidhur me Portin e Durrësit, Muli vendosi të konsultohej me Lelon, se çfarë mund të kishte ndodhur.

-Përse Luli reagoi vetëm për Durrësin, tha Muli.

Doktori nuk ka lënë gjë pa i thënë këto kohë.

-Është shenjë e keqe, tha Lelo.

Me sa duket do të përfshihet në fushatë.

Dhe Durrësin e ka simbol të fushatës.

-Po pse e ka simbol të fushatës?

-Po e ka, se Carën e quan kandidat të non gratës, dhe atë të PS e quan kandidat të no gratës së PS.

Kështu që e quan garë mes dy non gratave dhe do fusë të tretin vetë.

E ka si simbol të fushatës së tij kundër Berishës dhe Ramës.

D.m.th. vetëm në Durrës i plotësohet “Trekëndshi i Bermudës”.

-Po ky Cara më tha që e kam mirë me Lulin, tha Muli.

-Cara i ka vjedhur Lulit sloganin e Tiranës dhe mendon se i ka bërë qejfin Lulit.

Luli e ka pasur “Të parët qytetarët”, ky e ka “T’ia kthejmë Durrësin qytetarëve”.

Dhe meqë i ka marrë sloganin, do të tregojë që e ka mirë me Lulin.

Por kjo Lulin mund ta ketë mërzitur më shumë.

-Duhet të sajojmë një fabulë ta sfumojmë këtë gjë, tha Muli.

Se ne e akuzojmë që është bashkë tek Porti, ai na akuzon që jemi bashkë me Ramën tek të gjitha.

Bile dhe kjo studioja ligjore që bën kontratën e Portit, është studioja që ka mbrojtur Zenin në SHBA tek gjyqi me ata të Gërdecit.

-Epo atëherë paska dhe fakte, tha Lelo.

Unë thashë se kishte vetëm fantazi.

Ata paskan gjet dhe studio që mbron “non gratat”.

Qenkan kopila këta arabët.

Lini një Përgjigje