Muli i shqetësuar për postimin e fotos së Doktorit me Rugovën  

2 Shtator 2023, 19:20Antena TEMA

Sot, ndërsa Luli vazhdonte kuvendin e tij, Doktori postoi një foto të vet me Ibrahim Rugovën më 1991.

Muli e pa i shqetësuar dhe thirri Lelon.

-Di gjë ti pse e ka postuar këtë?

Çfarë domethënie mund të ketë për demokratët sot që Luli po bën Kuvendin?

-Nuk e di, tha Lelo. Nuk di si ta shpjegoj.

Ndoshta kur ka parë Lulin, i është kujtuar Kosova nga ku e mori dhe ka thënë me vete, “a ç’më bëre o Ibrahim Rugova!”

-Po nuk ja ka dhënë Rugova atë, tha Muli. S’ka lidhje.

-E di, por meqë vet e ka lavdëruar që Luli ka bërë gjyqin e Milosheviçit dhe ka ndihmuar Rugovën që student, i është fanepsur ai.

-Kam frikë se mendon që Luli është popullor në Kosovë dhe ka dashur t’u çojë mesazh se ai ka qenë mik me Rugovën.

-Po të jetë për atë, me Lulin ka qenë më gjatë, se me Rugovën mik, por tani e ka armik.

Dhe Rugovën e ka pas armik më gjatë se Lulin.

-Nuk e di, tha Muli, por më turbulloi kjo foto.

Se dhe kur kam qenë atëherë në UDB në Prizren, më pyetën për Rugovën.

S’mu nda ky njeri dhe pas vdekjes. 

-Unë këmbëngul se e vetmja gjë që i ka ngel në mendje nga Luli është që e mori nga Kosova ndaj i kujtohet Rugova, tha Lelo.

Ndoshta është instiktive. Dhe mosha bën të vetën.

Shumë gjëra në atë moshë njerëzit i bëjnë në mënyrë të pavullnetshme.

Lini një Përgjigje