Muli mer masa për transportin e Zenit sonte në mesnatë 

9 Gusht 2023, 19:14Antena TEMA

Pas publikimit të lajmit se Zeni banon në vilën e ndërtuesit të kullës në qendër të Tiranës, Muli u alarmua.

Thirri Lelon se si mund të shmangej ky skandal.

-Në fillim duhet të transportojmë urgjent Zenin që andej, i tha Lelo.

Të vijë tek pallati jot, se dhe aty ka një apartament.

-Puna është se duhet të flasim me ata të rezidencës të fikin kamerat, tha Muli, se këta të SPAK shkojnë bllokojnë kamerat.

-Ajo besoj është punë e lehtë.

Ne kemi fshirë kamerat e 21 Janarit, jo më të Rolling Hills.

Puna është mos flasin komshinjtë.

-Jo jo, komshinjtë janë shokët tanë, nuk flet njeri.

-Atëherë sapo të erret t’ia nisim punës, tha Muli.

Tërheqim urgjent kompjuterët, gjërat elektronike, kamerat dhe gjërat e tjera që e identifikojnë atë si banor të vilës.

-Puna është se Karmina ka botuar foto nga vila.

-S’ka problem, se themi e kemi marrë me qira për ditëlindje.

-Atëherë unë mendoj se me këtë punë duhet të merret Klevesi, se ai mbulon organizmin.

T’i heqim sendet e t’i fusim tek SHQUP.

Aty nuk shkel SPAK. Pastaj jemi të qetë.

T’i themi këtij Shtufit të shkojë të flejë atje sonte.

-Puna është se duhet ta çojë dikush, se ai nuk e di ku është vila, tha Muli.

1 Komente

  1. T
    Tomorri

    “Nuk e di ku eshte vila” Thanks, I was laughing all day Right when you are man without the power Thanks Mero

    Lini një Përgjigje