Muli në kërkim të një ngjarjeje, pas asamblesë së PS 

29 Gusht 2023, 19:29Antena TEMA

Lajmi që Luli do mbledhë Kuvendin ditët e para të shtatorit dhe pas tij Rama do mbledh Asamblenë të ndryshojë qeverinë, e ka futur Mulin në krizë.

-Na duhet të prodhojmë dhe në një ngjarje, i tha Lelos.

Luli do na zërë dy ditë ekranet duke bërë Kuuvendin e duke prodhuar lajme.

Pastaj Rama nga pas me ndryshimet në qeveri.

Çfarë duhet të shpikim ndonjë gjë pas Ramës, që t’ua fikim jehonën?

-Në radhë të parë duhet t’i akuzojmë se kanë bashkërenduar datat, tha Lelo.

Rama po të donte e mbyste fare Lulin.

I bënte ndryshimet në qeveri në një ditë me Lulin dhe askush nuk do ta zinte në gojë Lulin.

Por ai e ka aleat ndaj i ka thënë bëje ti dy ditë para, pastaj për të penguar kritikët e tu që do të sulmojnë, bëj unë Asamblenë e PS dhe merren me mua.

Pra dhe i ka hapur krahun, dhe i mbulon krahët.

Kjo duhet theksuar se ka shumë rendësi.

-Shumë mire, tha Muli. Kjo është shumë bindëse.

Duket që ka një koordinim.

-Puna është ne çdo bëjmë pas këtyre?

-Ne do denoncojmë bashkëpunimin mes tyre dhe do t’u premtojmë demokratëve se pas zgjedhjeve në Kukës do votëbesohet kryetari i PD së Kukësit, për rezultatin. 

-Po ne e kemi këtë rregull për Doktorin, tha Lelo. 

-Doktori nuk pranon votëbesim, do referendum, tha Muli.

Se si i vjen të thonë që kanë votuar 1 mijë vetë pro, do të thuhet 80 mijë.

-Po atëherë këtë të bëjmë, i tha Lelo.

Në datë 5 ne bëjmë referendum për Doktorin me pyetjen e meriton të jetë kryetar pas 14 majit dhe rezultati do dali 98 për qind “Po”. 

Kjo e eklipson dhe Ramën, dhe Lulin.

-Këtë të bëjmë, tha Muli. S'mund t’ua lëmë hapësirën bosh.

Lini një Përgjigje