Muli notë proteste ndaj Gjykatës së Distriktit të Columbias në SHBA 

23 Shtator 2023, 19:48Antena TEMA

Muli vendosi sot t’i nisë një notë proteste Gjykatës së Distriktit të Columbias në SHBA, e cila ka pranuar gjykim të shkurtuar për McGonigalin, i cili ka pranuar përpjekjet për të fituar ca pare në Shqipëri përmes Gon Nezës, pasi kishte dalë në pension.

-Me kaq e mbylli ky d.m.th, pyeti Lelon?

-Po po. Kjo marrëveshje do të thotë që pas kësaj nuk behet me publike asgjë.

Nuk ka akuza per bashkëpunëtorë, shpëton dhe Edi Rama, dhe Lul Basha.

-Si ka mundësi, tha Muli? Po ne akoma nuk kemi mbaruar punë nga Komisioni Mandia.

Kur ndodhi 21 janari, dhe prokuroria nisi hetimet, ne ngritëm Komision Hetimor për hetimet.

Dhe ata nuk bën dot gjë.

Kur ndodhi kjo në SHBA ne ngritëm Komisionin Mandia që do hetonte paratë ruse të Lul Bashës.

Si guxojnë këta ta mbyllin çështjen pa marrë konkluzionet e Komisionit Mandia?

-E rëndë është, po ja që ndodh, tha Lelo. 

Janë shumë arrogantë. Nuk i përfillin fare këto komisionet parlamentare.

-Jo nuk është parlamentar, është më i rëndësishëm, tha Muli.

Është Komision i Këshillit Kombëtar. Tani e njeh dhe Gaz Bardhi. Ka mandat të plotë.

-E ata nuk e njohin, tha Lelo. S’ke çi bën.

Por ne mund t’i nxjerrim konkluzionet dhe ja çojmë gjykatës, ndoshta i ruajnë në arkivë si mendim pakice.

Rëndësi ka që të merret vesh këtu që ne i nisëm.

Siç nisi Doktori padinë për Blinkenin në Francë.

E shtymë dy vjet m një zarf, 30 lekësh.

Dhe më këtë kështu do bëjmë.

Lini një Përgjigje