Muli qorton Mond Spahon për deklarata të nxituara 

5 Nëntor 2022, 20:44Antena TEMA

Deputeti Spaho pati një debat në Parlament me një ministër socialist, i cili e akuzoi se ka qenë spiun.

Deklarata ishte e rëndë dhe Mond Spaho se mbajti dot turpin.

Shkoi kërkoi certifikatën tek Autoriteti i Dosjeve dhe e botoi që ishte i pastër.

Pas kësaj, Muli thirri Lelon të konsultohej për këtë dëm që u bëri Mondi.

-Na ka prishur shumë punë, tha.

Duket sikur i bën karshillëk Metës.

Kjo duket sikur grupi jonë parlamentar e ka pasur hipokrizi qëndrimin në Kuvend pro Metës, derisa një deputet i joni bën një gjest që vë në siklet Metën.

-E pashë, tha Lelo. Situatë delikate është.

Por ai ka pasur presion nga shoqëria.

-Presion kemi të gjithë, po e mbajmë, tha Muli.

Ne mbajtëm qëndrim si grup që këtij Autoritetit të Dosjeve nuk do t’i kërkojmë certifikatë të re. Kaq.

Ky ka thyer qëndrimin e grupit.

-E drejtë, tha Lelo. Madje kjo duket sikur ai është anëtar i grupit Alibasha dhe jo i grupit tonë.

-Po pra, tha Muli. Duhet ta zgjidhim.

Të prodhojmë një fabulë, sikur Mondi e ka bërë këtë për të provokuar Autoritetin e Dosjeve që ta nxirrte spiun dhe t’i bashkohej Ilir Metës në kauzën e tij.

Por Autoriteti i Dosjeve nuk ka rënë në ketë kurth.

-Dhe kjo ka probeme, tha Lelo, se duket sikur Autoriteti i Dosjeve tregon të vërtetën.

Prapë i prish punë Metës.

Se ne Autoriteti i Dosjeve na duhet gënjeshtar.

Në këtë rast i bie që Mondi është spiun.

-Po, ke të drejtë, tha Muli.

Po si ta sajojmë që ky e kishte pro Metës këtë lëvizje.

-Ka vetëm një mënyrë, të thotë që unë kam qenë bashkëpunëtor, por Autoriteti i Dosjeve më nxorri të pastër për të më futur në sherr me Metën.

-Të ishte për Doktorin, dhe e bënte.

Por për Mondin frikë kam, tha Muli.

Lini një Përgjigje