Muli sqaron takimin konsultativ me Tit Vasilin 

23 Nëntor 2022, 19:14Antena TEMA

Pas takimit të sotëm konsultativ të Mulit me Tit Vasilin, Lelo u bë shumë kurioz dhe donte të mësonte të rejat.

Thirri Mulin ta sqaronte mbi qasjen e re të Tit Vasilit mbi protestën.

-Ishte takim shumë i mire, tha Muli. Unë isha me Doktorin.

Pastaj në derë u shfaq Iliri me Tit Vasilin.

Doktori u çua në këmbë dhe i zgjati dorën. Ilir dukej i qeshur.

Pastaj i dha dorën dhe Tit Vasili. Më përshëndetën dhe mua.

Pastaj u ulëm të flisnim.

-Kohë e keqe, i tha Iliri.

-Kohë e mrekullueshme, i tha Doktori.

Na ka bë një nder të madh.

Shiko, kisha një brengë të madhe, se ka dhjetë vjet që nuk mbytet Shkodra dhe ky mafioz thoshte se ishte meritë e tij.

Por lumenjtë dhe përrenjtë e Tropojës i kanë dhënë një leksion të madh.

Kanë vërshuar nga shtrati, ja kanë përmbyt Komanin dhe e kanë nxjerrë cullak para Shkodrës.

Kishte dhjetë vite që fshihej.

-E vërtetë, tha Tit Vasili.

-E vërtetë, thashë dhe unë. 

Dhe mua më vinte plasja që nuk i mbytej Shkodra.

Por e vërteta vonon, por nuk harron.

-Edhe më datë 6 dhejtor pritet të bjerë shi, i tha Iliri.

-Nuk pyesim nga shiu. Do dalim. Është vendim i madh.

Evropa duhet të përballet me padrejtësitë e saj në Shqipëri.

Ka 9 vjet që mban në këmbë një regjim mafioz.

-E vërtetë, tha Tit Vasili.

-E vërtetë, thashë dhe unë.

-Unë kam ardhur të të them se ke në dispozicion Tit Vasilin me çdo mundësi dhe mjet që ka nga Partia e Lirisë.

Do të jemi aty pranë jush me mendje dhe zemër.

Për çdo gjë duhet të lidheni me Tit Vasilin.

Doktori e falenderoi përzemërsisht.

-Dhe ju, i tha, për çdo gjë keni Mulin. Telefonin e tij e keni.

Duhet të jemi të koordinuar që çdo gjë të jetë perfekt.

1 Komente

    Lini një Përgjigje