Muli zbulon se Enno me dy n ka takuar agjentin e FBI 

28 Janar 2023, 20:45Antena TEMA

Ngjarjet e fundit me agjentin e FBI po e tronditin shumë Mulin.

Lajmi se ish- zyrtari i FBI ka takuar dhe Ennon me dy n, e tronditi pa masë.

Gjithmonë kishte dyshuar se Enno ishte tinëzar, por që kishte arritur deri këtu nuk i shkonte mendja.

E thirri Lelon ta analizonte këtë fakt.

-Përse t’i jetë dashur Enno, tha Muli?

-Besoj e kanë skeduar si njeri të Genc Pollos, tha Lelo, dhe kanë dashur të marrin info për Doktorin.

-Kjo është shumë e rëndë, tha Muli.

Po mirë që e ka takuar, por kur Doktori doli “non grata” pse nuk e ka takuar prapë ta ndihmonte?

-Po ndoshta e ka furnizuar me fakte për “non grata”, tha Lelo.

S'mund ta bënte këtë.

-Kam dyshime se dhe ky Ristani e ka takuar, tha Muli.

Duhen sqaruar këto gjëra se janë shumë konfuzë demokratët.

-Po të shkruajmë një fabulë, tha Lelo, t’i qetësojmë.

Të hapim fjalë që Doktori futi Ennon me Ristanin të takonin agjentin e FBI, të kuptonim ku ka çuar lekët ruse Luli.

Ai u premtoi në fillim, pastaj i premtoi Luli t’i ndanin lekët bashkë dhe ato lekët që janë gjetur në SHBA janë lekët ruse të Lulit.

Dhe po t’i llogarisësh i bie gjysma e shumës.

Pra i ka ndarë lekët me Lulin.

-Kjo qenka e mire, tha Muli.

Po na shpëton Rama kështu, tha Muli. Si t'ia bëjmë?

-Do themi që lekët e Ramës do dalin më vonë.

Këto janë të Lulit.

Lini një Përgjigje