http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/03/HAKLAJ.png[["

20 vite nga vrasja e Ylli Haklajt, letër e hapur nga familja Haklaj: Ende s’ka asnjë të dënuar apo të akuzuar. Vëllavrasjet dhe masakrat e Sali Berishës s’kanë te mbaruar si në Tropojë dhe gjithë Shqipërinë

Nesër bëhen 20 vite nga vrasja e Ylli Haklajt. Në lidhje me këtë ditë familja Haklaj ka bërë një letër të hapur në kujtim të vrasjes së tij. Në …