http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/12/Halim-1.jpg[["

Plas sherri në PD, Halim Kosova kundër komisionit të Bashës: Më thanë ik se do të të lëshojmë Rulin e Nishanin, ai me pampers më skualifikon mua ngaqë nuk shava PS. I bija derës dhe s’ma hapnin

Ish-ministri i Shëndetësisë në qeverinë Berisha, ish-kandidat për kryetar Bashkie në Tiranë, dhe një nga figurat kryesore të Partisë Demokratike, …