Kremlini dekreton rekrutimin e 150 mijë trupave të tjera

31 Mars 2024, 21:20Bota TEMA
Kremlini dekreton rekrutimin e 150 mijë trupave të tjera

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka dekretuar atë që quhet rekrutimi i pranverës për qytetarë të moshës 18-30 vjeç nga të cilët përjashtohen ata që nuk janë në rezervë, që mbushën moshën 27 në fund të vitit 2023 dhe ata që janë 28 apo 29 vjeç.

Sipas dekretit rekrutimi do të vijojë në datat 1 prill-15 korrik 2024 me synim mobilizimin e 150 000 trupave.

Lini një Përgjigje