http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2021/01/Rama-Mitsotakis-1.jpg[["

DW: Marrëveshja e 2009 dëmtonte Shqipërinë dhe u kundërshtua nga Rama, zgjerimi me 12 milje në Jon i Greqisë është një e drejtë që s’mund t’i mohohet. Ia garanton Konventa e detit

Parlamenti grek vendos për zgjerimin e territorit ujor të Greqisë në detin Jon, nga gjashtë në dymbëdhjetë milje detare. Këtij hapi i parapriu një …