http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/Veliaj-gjate-takimit-me-banoret-ne-Njesine-11-4-1024x683.jpg

Veliaj-gjate-takimit-me-banoret-ne-Njesine-11-4.jpg

FOTOT/ Veliaj ecje me banorët e Njësisë 11: 30 qershori është ditë feste, kemi mundësi që t’i japim lamtumirën 3-4 njerëzve që përfaqësojnë tranzicionin

Nga një segment ku mbizotëronin balta dhe ujërat e zeza, sot rruga “Egnatia” në Njësinë 11 dhe lagjja përreth, është transformuar plotësisht. …