http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/06/Primo-1024x576.jpg

Primo.jpg

“Tirana diçka pa formë”, Ylli Demneri replikon me Primo Shllakun: Tiranasit treguan mikpritje ndaj të ardhurve. Më kujtove dhomat e konvikteve në Qytetin Studenti që mbanin era djathë kaçkavall

Shkrimtari nga Tirana, që ka kaluar shumë vite në Paris, Ylli Demneri ka replikuar me aktorin dhe artistin Primo Shllakun. Shllaku tha në një intervistë …