https://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/07/Rama-rrëfehet-për-televizionin-francez-President-i-SHBA-ve-ka-për-të-qenë-mbi-Perëndinë-ja-kur-merr-fund-kultivimi-i-kanabisit-në-vend.png

Rama-rrëfehet-për-televizionin-francez-President-i-SHBA-ve-ka-për-të-qenë-mbi-Perëndinë-ja-kur-merr-fund-kultivimi-i-kanabisit-në-vend.png

Rama apel Metës: Të reflektojë dhe kthjellohet një orë e më parë, sa nuk është vonë. LSI, një vrimë në ujë. Do kemi koalicion të madh, por…

Kryeministri Edi Rama ka mbajtur një konferencë për shtyp, me të gjithë kandidatët dhe deputetët e zgjedhur të Partisë Socialiste. Në daljen e parë …