https://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2021/04/30efb298-3b18-449a-97a5-6ef9b6dff2c4.jpg

30efb298-3b18-449a-97a5-6ef9b6dff2c4.jpg

VIDEO/ Këngëtari Noizy i bashkohet fushatës së socialistëve: Ato që keni bërë për Shqipërinë këto 8 vjet për t’u admiruar, duhet të ecim përpara

Rigels Rajku, i njohur me emrin e tij të artit edhe si Noizy, i është bashkuar fushatës së Partisë Socialiste. Këngëtari i mirënjohur dhe mjaft i …