Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja të shitjes së karburanteve në vend

27 Maj 2022, 12:40Ekonomia TEMA

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja të shitjes së

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, pas mbledhjes së ditës së sotme.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë 239ekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë 227lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë 237lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë 225 lekë/litër.


Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 90 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 78 lekë/litër për automjetet.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 27 Maj 2022 ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

 

1 Komente

  1. K
    Komentator Politik ????????

    Ka arrdhur koha të pregatitemi për vetura, kamion, autobus electric.

    Lini një Përgjigje