Te fundit

16:45

16:33

16:25

16:19

16:14

16:12

16:02

16:01

2024-03-03 20:30:00Blog TEMA

3 Komente

 1. E
  Erdogan

  Pse ky arestohet dhe Salianji jo? Te dy te gjykuar me burg.

  1. u
   u shofshin zagaret

   or Erdogan ! Sali anusin e kam propozu per Kryeminister .

   1. L
    Lasgushi

    Ajde gazetar ajde.Ky debil harxhoka kohë të shohë dhe analizojë Big leshin. Ske çi bën,kur pjesa më e madhe e tyre,janë produk dhe formuar në periudhës e Berishës.E si mundet të jetë ndryshe pinjolli i ati që ka 64 ditë që pëllet nga dritare e halesë në katin e 8.

    Lini një Përgjigje

    20:10 Blog 1 koment

    09:50 Blog 2 komente

    21:30 Blog 3 komente

    19:05 Blog 1 koment

    17:54 Blog

    17:21 Blog 4 komente

    15:30 Blog 46 komente

    11:20 Blog 24 komente

    14:20 Blog 3 komente

    21:49 Blog 5 komente

    Më të lexuarat

    20:00 Rajoni 99 komente

    10:49 Rajoni 14 komente

    10:31 Sport 4 komente

    17:42 Politika 19 komente

    09:15 Politika 20 komente

    20:18 Bota 6 komente

    Blog Tema

    16:19 Blog

    12:22 Blog

    11:37 Blog 2 komente