Te fundit

15:00

14:47

14:36

14:33

14:27

14:15

14:06

13:57

2024-02-23 11:42:33Blog TEMA

4 Komente

 1. B
  Beni

  Komplimente pershkrimin zoti Krasniqi . Njerez si ju duhet te ishin ne politike se na mbyten lepiresit

  1. Z
   Zagali

   Cdo te thot dèja vu. Mire e kane ata qe jane te shqetsuar per bastardmin qe po i behet gjuhes shqipe. Te pakten pse nuk e spjegoni ne kllapa qe t'a kuptoj edhe ata qe nuk e dine.

   1. E
    Emri

    Eshte term teknik me burim nga frengjishtja, qe perdoret ne te gjitha gjuhet perendimore. Jo çdo gje mund te perkthehet ne çdo gjuhe. Ne pergjithesi shqiptaret e lexuar dhe me kulture e dine kuptimin e saj; te tjeret me perunjesi mund ta gjejne brenda nje sekonde ne Internet.

   2. R
    Rezi

    Po pra Afrim Krasniqi i katapultuar nga babai i Zemrës Sala. Do jetë mërzitur që s’u takua me babain Blinken. Më vjen keq por si këshilltar edhe ti ke përgjegjësi për opozitën, me atë merru jo me vizitat e Blinken-it.

    Lini një Përgjigje

    10:48 Blog 7 komente

    10:39 Blog 1 koment

    20:38 Blog 16 komente

    17:11 Blog 13 komente

    10:05 Blog 58 komente

    21:00 Blog 10 komente

    19:24 Blog 20 komente

    16:58 Blog 3 komente

    13:23 Blog 7 komente

    11:13 Blog 33 komente

    Më të lexuarat

    20:00 Rajoni 98 komente

    17:42 Politika 18 komente

    20:18 Bota 6 komente

    10:49 Rajoni 11 komente

    10:31 Sport 4 komente

    09:15 Politika 20 komente

    Blog Tema

    12:22 Blog

    11:37 Blog 1 koment

    21:10 Blog