Te fundit

19:30

19:19

19:09

19:00

18:49

18:39

18:38

18:32

2023-11-10 18:39:00Blog TEMA

1 Komente

 1. P
  Populli që paguan TAKSAT.

  Eh, Po ku ta dijë i gjori qytetar nëse Kopshti është i licensuar apo jo ? I Gjori qytetar paguan taksa për të paguar një grumbull punonjësish të pa aftë, dembelë dhe ryshfetxhinj ne Institucione, duke kujtuar që ata kryejnë detyrën. E KESHTU, A DUHET TE MBAJNË PERGJEGJSI TE GJITHE ATO INSTITUCIONE DHE ATA PUNONJES QE NUK KRYEJNE DETYREN PER TE CILEN PAGUHEN NGA KETO INSTITUCIONE ?

  Lini një Përgjigje

  17:29 Blog 50 komente

  11:01 Blog 10 komente

  17:43 Blog 7 komente

  17:29 Blog 28 komente

  15:33 Blog 13 komente

  11:18 Blog 4 komente

  17:09 Blog 13 komente

  11:43 Blog 6 komente

  11:20 Blog 67 komente

  09:32 Blog 9 komente

  Më të lexuarat

  12:02 Politika 12 komente

  10:05 Blog 44 komente

  11:32 Politika 9 komente

  13:15 Bota 17 komente

  09:19 Politika 17 komente

  11:52 Politika 25 komente

  Blog Tema

  17:11 Blog 1 koment

  10:05 Blog 44 komente

  21:00 Blog 6 komente