Te fundit

22:20

22:12

22:00

21:50

21:40

21:39

21:30

21:20

2023-11-26 17:50:00Blog TEMA

2 Komente

 1. G
  Gjeli

  E djathta mungon ne shqiperi. Ne vendin tone jane dy klasa PS dh nje grupim hajdute kriminele injorante dhe shpellare. Ju thoni te shpikim nje opozite me zor. Do te pakten dhe 50 vjet te dali nje parti opozitare. Pse Tritna Preshi eshte parti apo Nard Noka

  1. D
   D

   Kur fleet ose shkruan Andoni te vien per te vjell,flet shume pa thene asgje,pra vjen verdall si pordha neper brek.

   Lini një Përgjigje

   17:10 Blog 14 komente

   12:46 Blog 15 komente

   14:05 Blog 9 komente

   11:36 Blog 6 komente

   11:32 Blog 18 komente

   20:10 Blog 1 koment

   18:08 Blog 4 komente

   16:55 Blog 12 komente

   15:01 Blog 2 komente

   16:46 Blog 25 komente

   Më të lexuarat

   09:09 Bota

   16:07 Bota

   17:29 Sociale

   10:52 Bota

   17:20 Politika

   19:10 Dossier

   Blog Tema

   20:10 Blog

   20:00 Blog

   10:25 Blog 1 koment