Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:39

21:40

21:30

2023-11-10 21:10:00Blog TEMA

1 Komente

 1. k
  kete kisha tani per tani

  Mos je i vellai i atij avokatit qafederr ti se ju e keni marre ne dore dhe te flisni dhe te vrisni sot!

  Lini një Përgjigje

  18:52 Blog 16 komente

  18:39 Blog 1 koment

  17:29 Blog 50 komente

  11:01 Blog 10 komente

  17:43 Blog 7 komente

  17:29 Blog 28 komente

  15:33 Blog 13 komente

  11:18 Blog 4 komente

  17:09 Blog 13 komente

  11:43 Blog 6 komente

  Më të lexuarat

  11:53 Blog 53 komente

  11:40 Sport 23 komente

  17:42 Politika 24 komente

  18:51 Politika 21 komente

  10:21 Kronika 7 komente

  10:28 Dossier 32 komente

  Blog Tema

  20:28 Blog 9 komente

  20:17 Blog 18 komente

  15:13 Blog 2 komente