Te fundit

22:40

22:25

22:18

22:10

22:00

21:53

21:50

21:47

2024-03-04 11:41:00Blog TemA

4 Komente

 1. K
  Klaus

  Bravo! Keshtu hetohet. Jo disa pjesete puzzle po, disa jo. korrupsioni dhe paftesia nuk kane ngjyre politike. jane si kanceri, qe vertete fillon ne nje organ, por pastaj prek te gjithe organet e tjera, dhe nuk mund ta ndash. por ne fund behet dhe klasifikimi i pergjegjeve. Dhe ketu sigurisht Beqja ka pjesen e luanit, sepse eshte perfituesi me i madh i parave te korrupsionit te sterilizimit, check-up dhe farmacive dite-nate.

  1. J
   Juristi

   Ca flet mo Beqja s'ka marrë asnjë cent i kanë marrë zv ministri dhe ish shoku i tij murator në Itali Prandaj Beqja fliste me tel e shoferit që mos t'a dëgjonin zv ministri dhe të tjerët

  2. R
   Real

   Ky eshte shkaku qe krye hajni dhene krye krimineli i ripjelljes po ee mban afer Ogerten dhe e ciklon sa ne nje ministri ne tjetren.

   1. R
    Real

    Ky eshte shkaku qe krye hajni dhene krye krimineli i ripjelljes po ee mban afer Ogerten dhe e ciklon sa ne nje ministri ne tjetren.

    Lini një Përgjigje

    09:34 Blog 1 koment

    20:54 Blog

    20:30 Blog 3 komente

    20:10 Blog 1 koment

    09:50 Blog 2 komente

    21:30 Blog 3 komente

    19:05 Blog 1 koment

    17:54 Blog

    17:21 Blog 4 komente

    15:30 Blog 46 komente

    Më të lexuarat

    13:57 Sociale 19 komente

    09:35 Politika 48 komente

    13:30 Politika 44 komente

    09:22 Politika 7 komente

    09:15 Kronika 21 komente

    10:25 Politika 5 komente

    Blog Tema

    21:47 Blog

    20:47 Blog

    11:15 Blog