Te fundit

22:42

22:30

22:20

22:10

22:00

21:50

21:39

21:30

2023-12-04 21:09:00Blog TEMA

5 Komente

 1. T
  Tirana

  Ky eshte trap

  1. B
   Bureto

   Mirë e ke për të gjithë, po vehten ku e fut? Apo rrogaxhi i parlamentit, se tjetër punë veç, këtyre 'gaztoreve' nuk kemi parë të bësh. Pra je thjesht një parazit që rufit taksat e miletit. Po si nuk të vjen një çikë turp e të turpurohesh nga patrioti, miku dhe kolegu yt prof. Mark Marku, falë të cilit je sot rrogaxhi i parlamentit? Nuk po të them të skuqesh se ti prej natyre i kuq je. Delenxhi!

   1. G
    Gb

    Te jesh krenar, eshte te kesh bere mire dicka ne jete. Ka persona qe jane krenar per pak , sepse kane pas pak mundesi. Ty ne jete te eshte dhena shume mundesi, por nje zvarranik nuk mundet te jete krenar . Zvarritu akoma dhe mbylle duke tregu “qyfyre” ne klub . Ah mos harro te jesh i krehur. Krehur nuk do te thote krenar .

    1. hosteni

     Bobooo! Ky kujton se po shkruan thagma! Kuku nane, kush paguhet 3000€ deputetllik! Kuku nane, kush edukon fëmijët tanë te universiteti privat!

     1. Analist

      Pu pu vetem kete nuk e lexoj kurre .Nuk di te shkruaje .

      Lini një Përgjigje

      17:33 Blog 48 komente

      17:27 Blog 11 komente

      17:22 Blog 10 komente

      13:07 Blog 12 komente

      20:58 Blog 5 komente

      19:40 Blog 3 komente

      19:15 Blog 4 komente

      18:00 Blog 6 komente

      10:17 Blog 4 komente

      16:00 Blog 6 komente

      Më të lexuarat

      09:10 Kronika 31 komente

      09:25 Sociale 23 komente

      10:50 Politika 39 komente

      17:40 Bota 19 komente

      14:39 Kronika 11 komente

      15:40 Kronika 17 komente

      Blog Tema

      20:50 Blog 11 komente

      20:10 Blog 11 komente

      19:00 Blog 13 komente