Te fundit

22:41

22:25

22:16

22:10

22:00

21:50

21:48

21:40

2024-02-23 10:39:00Blog TEMA

1 Komente

 1. m
  mendimi

  Amani, i jepni ndonje leke ketij fukarait qe mban qafen varur, se vetem 40 miljone ka deklaruar dhe populli nuk i pordhi fare parate e tij qe te mbante partine; tani na ben filozofin. Ore, Mero, po keta e kuptojne ndonje çike veten apo jane te tredhur nga koka poshte e larte?

  Lini një Përgjigje

  20:38 Blog 16 komente

  17:11 Blog 13 komente

  10:05 Blog 58 komente

  21:00 Blog 10 komente

  19:24 Blog 20 komente

  16:58 Blog 3 komente

  13:23 Blog 7 komente

  11:13 Blog 33 komente

  10:39 Blog 5 komente

  20:28 Blog 81 komente

  Më të lexuarat

  09:20 Politika 10 komente

  10:03 Sport 34 komente

  11:59 Sociale 47 komente

  09:14 Politika 4 komente

  17:05 Politika 10 komente

  19:19 Politika

  Blog Tema

  19:00 Blog

  14:30 Blog 13 komente

  19:44 Blog 7 komente