Te fundit

01:10

22:41

22:25

22:10

21:58

22:00

21:50

21:40

2024-04-17 19:50:23Blog TEMA

3 Komente

 1. E
  ENTSOE

  Edhe CA nga ju, ti I pari jeni per muze. Jeni gazetar te mbipaguar, sekser te politikes!

  1. P
   Pensionisti i Porcelanit

   Easti Meta do te thote: Mjaft EDI Rama e mbrojte kryehajdutin dhe kryekriminelin me damke Ilir Meta!

   1. B
    Ben

    Ndryshimi kryesor eshte te hiqet financimi nga shteti dhe transparenca nga financiment private.

    Lini një Përgjigje

    19:31 Blog 2 komente

    09:55 Blog 2 komente

    19:01 Blog 16 komente

    17:38 Blog 19 komente

    16:19 Blog 17 komente

    12:22 Blog 2 komente

    11:37 Blog 3 komente

    21:10 Blog

    17:08 Blog 10 komente

    09:19 Blog 2 komente

    Më të lexuarat

    09:31 Politika 24 komente

    17:40 Kronika 10 komente

    09:44 Politika 49 komente

    11:41 Politika 14 komente

    16:15 Kronika 19 komente

    09:38 Rajoni 22 komente

    Blog Tema

    18:08 Blog

    10:40 Blog 6 komente

    18:59 Blog 6 komente