Te fundit

09:19

09:18

09:15

09:11

09:04

22:40

22:30

22:20

2023-09-25 17:36:00Blog TEMA

2 Komente

 1. s
  shqip

  Bashkimi Europian i quajti vertet terroriste, ata qe vrane policet e Kosoves, por "harruan" qe tia faturojne kete krim Serbise dhe udheheqesve te saj kriminele. Ne te kunderten bene thirrje per dialog, kur dialogun e konsiderojne leshime te Kosoves kundrejt hicit. A ka me turp se si ti vihen viktimes (Kosoves) sanksione kurse Serbise ferkime te kraheve, kur dihet se Serbia eshte ai shtet qe krijon vetem trazira me fqinjet.

  1. A
   Armand Babi

   Amerika ka pergjegjesi qe e carmatosi Shqiperine ne 2007 i demontoi Shqiperise 1200 tanke 800 topa dhe armet kimike.dhe e ka bere kete me qellim qe ta detyroj pastaj Shqiperine te japi tok dhe det.Serbia ka mare okejin e Amerikes prandaj behen keto sulme.Shqiperia duhet te shoh interesat e saj ne qofte se Amerika ka bere aleance mr Serbine atehere Shqiperia duhrt te shoh per aleat tjeter

   Lini një Përgjigje

   16:47 Blog 17 komente

   13:38 Blog 1 koment

   12:13 Blog 14 komente

   11:07 Blog 27 komente

   09:37 Blog 16 komente

   21:00 Blog 9 komente

   20:36 Blog 46 komente

   19:20 Blog

   19:31 Blog 4 komente

   17:11 Blog 27 komente

   Më të lexuarat

   18:00 Politika 12 komente

   13:07 Blog 11 komente

   09:21 Politika 18 komente

   18:23 Bota 12 komente

   09:58 Politika 18 komente

   10:17 Sport 4 komente

   Blog Tema

   21:09 Blog

   17:33 Blog 35 komente

   17:27 Blog 8 komente