Te fundit

01:10

22:41

22:25

22:10

21:58

22:00

21:50

21:40

2024-04-13 20:10:00Blog TEMA

6 Komente

 1. k
  kirurg

  Bravo! Analizë realiste dhe e ndershme.

  1. R
   Ramon U

   Fantastik D.Mac Shane! Njè shkrim i pastèrt dipllomatik si rrallè herè i ndeshur nga anèt tona. Tepèr i urtè me mjaftè argumente bindèse, mendoj qè ky èshtè personi i duhur pèr tè drejtuar politikèn e jashtème europiane edhe pèr faktin se Anglia èshtè jashtè sajè. Komplimenti!!!

   1. L
    Loni...

    Shumica derrmuese e njerëzve thonë atë që duan dhe degjojne atë qe duan, pra jo të tërën...

    1. K
     Koqevare ne gjendje te rende psiqike

     Eshre me se normale qe ( pa lesh ti nasit ) Palestina te njihen si shtete por jo per koqevaret pasi nuk mund ta ndashe nje shtete ne tre kater shtete se duan nje grupe koqevaresh apo koqeshqiptaresh . Palestina nuk mund ti attaché as Izraelit e as Egjiptit ndersa koqevaret jane shqiptar se ndryshe ne ngrihen neser Labet Mallakastriotet Matjanet Myzeqaret duam te behemi shtete. Koqevaret te zgjedhin ne menyre te lire ose me Serbin ose me Shqiperine shtete koqevaresh nuk mund te kete

     1. K
      Koqeforti

      Ore koqezhagu! Shqipet e Kosovës nuk po i pyet kush, ua kanë ndaluar referendumin me kushtetutë.

     2. S
      Shmili

      E njohim KTALANJËN shpirtërisht. Miq mesjete.

      Lini një Përgjigje

      20:00 Blog

      10:25 Blog 6 komente

      19:00 Blog 51 komente

      14:30 Blog 17 komente

      19:44 Blog 7 komente

      18:02 Blog 26 komente

      17:18 Blog 16 komente

      10:33 Blog 64 komente

      20:20 Blog

      18:18 Blog 21 komente

      Më të lexuarat

      09:31 Politika 24 komente

      17:40 Kronika 10 komente

      09:44 Politika 49 komente

      11:41 Politika 14 komente

      16:15 Kronika 19 komente

      09:38 Rajoni 22 komente

      Blog Tema

      18:08 Blog

      10:40 Blog 6 komente

      18:59 Blog 6 komente