Te fundit

18:25

18:18

18:08

18:02

18:00

17:58

17:50

17:45

2022-07-19 12:56:00Blog Nga Dr. Marsela Robo

2 Komente

 1. D
  Delete_User

  terci e verci ...Tanjocka

  1. i
   intelektuali

   Ju falenderoj per cfare thate, por nuk e kuptuam mire,...., nese ishte Leksion apo Retorike,...., dhe me siguri/prandaj nuk ka as komente, sepse ne interesin tone pritmin dicka me te drejte-perdrejte! Por, do te benit mire te na thonit dicka me konkrete per Shqiperine "c'ka qene, c'eshte dhe cdo te behet" ne drejtim te "novacionit", te "standartizimit", "te kerkimit shkencor", "te kuadrit ligjor dhe politik-berjes", dicka me bazike dhe aktuale per Universitete dhe studentet "qe nuk dine drejteshkrim ne shqip", per Bujqesine "qe hedhin produktet ne kanal dhe ne blejme ne import", per Industrine qe "nuk eshte prioritet ekonomik zhvillimi", per sherbimet Spitalore/Shendetesore publike te reformuar "qe po lulezojne klinikat private etj", per Turizmin i cili matet vetem me "nr. e turisteve hyrje-dalje", per Kulturen dhe trashegimtarine tone Kombetare "qe po transformohet ne prona private", per Televizionet "qe kometojne cdo gje duke perkedhelur financuesit", per sistemin Gjygjesor, per Reformat, ....! Sot eshte rasti me i mire qe ne - sebashku te gezojme celjen e NEGOCIATAVE per ne BE, por duhet ti shohim problemet "ne sy dhe jo (me se paku) te bejme teori, te cilen e kemi filluar qysh nga viti 2006.

   Lini një Përgjigje

   11:25 Blog 12 komente

   10:05 Blog 91 komente

   10:01 Blog 4 komente

   22:24 Blog 9 komente

   21:00 Blog 7 komente

   18:48 Blog 2 komente

   18:29 Blog 3 komente

   17:44 Blog 6 komente

   16:33 Blog 3 komente

   14:54 Blog 3 komente

   Më të lexuarat

   19:59 Kronika 8 komente

   12:41 Politika 42 komente

   11:35 Politika 23 komente

   09:31 Politika 5 komente

   10:26 Sociale 23 komente

   09:16 Politika 9 komente

   Blog Tema

   18:18 Blog

   21:40 Blog

   19:50 Blog 3 komente