Te fundit

18:35

18:30

18:18

18:12

17:59

17:57

17:49

17:32

2024-04-17 19:31:14Blog TEMA

2 Komente

 1. e
  emigranti1991

  Vazhdon historia ne fjale. Edi Rama, studioi, ndau dhe mori, strategjite e tyre. thjeshte i pagezoi shkurt si PPP, e te tje...Rezultati: Do te kemi nje finale te shkurter fare.

  1. E
   Emigranteti 1998

   Ne do bejm shtet vetem kur kjo klas politike te futet ne burg dhe pasurit tiu sekuestrohen me gjith familjare e miqt e tyre

   Lini një Përgjigje

   09:55 Blog 2 komente

   19:01 Blog 16 komente

   17:38 Blog 19 komente

   16:19 Blog 17 komente

   12:22 Blog 2 komente

   11:37 Blog 3 komente

   21:10 Blog

   17:08 Blog 10 komente

   09:19 Blog 2 komente

   20:10 Blog 6 komente

   Më të lexuarat

   09:10 Kulturë 9 komente

   21:22 Politika 42 komente

   19:47 Politika 53 komente

   12:54 Kronika 8 komente

   09:17 Bota 11 komente

   13:09 Kronika 17 komente

   Blog Tema

   18:18 Blog

   17:05 Blog

   10:04 Blog 13 komente