Te fundit

15:10

15:07

15:09

14:58

14:49

14:36

14:27

14:19

2023-11-12 19:10:00Blog TEMA

1 Komente

 1. F
  Filluan tani te hidhen Plehrat nga cdo Kate !

  Yrra byrraaaaaaa tani ,turruni si e keni zakone dhe te gjithe gazecare anal-iste gjithe Bordellot e TV media , hidhni varantet tuaja te humbjes se Futbollstit ,nderkohe qe ne Bote me te tlla Ceshtje ,merren vetem kompetentet qe mbulpojne ate fushe dhe eshte pkershte kjo qe perben ate qe ne e quajm Kontekst te X - Teme . Sot e hapi ky radhen ,neser pasneser shperthen Kakofonia ne Halete e gjithe Bordellove ,qe nga Histeriku me zerin me te dhjer e te neveritshem ke opinon e der pse jo ke Adni Bytheci,apo Lubonja ke Yll Katunar Fanatiku i sumlepirsit etj etj etj .

  Lini një Përgjigje

  14:02 Blog 8 komente

  13:46 Blog 46 komente

  18:11 Blog 11 komente

  17:36 Blog 3 komente

  21:10 Blog 1 koment

  18:52 Blog 16 komente

  18:39 Blog 1 koment

  17:29 Blog 50 komente

  11:01 Blog 10 komente

  17:43 Blog 7 komente

  Më të lexuarat

  12:04 Sociale 20 komente

  20:50 Sociale 7 komente

  09:05 Kronika 1 koment

  17:00 Politika 10 komente

  10:18 Rajoni 10 komente

  18:10 Politika 12 komente

  Blog Tema

  12:18 Blog 1 koment

  11:41 Blog 1 koment

  09:34 Blog 1 koment