Te fundit

15:53

15:44

15:35

15:20

15:09

15:07

15:00

14:47

2024-02-20 15:13:00Blog Ernest Bunguri

5 Komente

 1. M
  MEMEDHETARI

  ...Dhe t'ju beje mire ishalla!...

  1. N
   Nari

   Nuk e di,por me duket sikur ketij fyelli qe ka bere shkrimin,i pelqeka shume vetja dhe paska pordhe te medhaja,bile pretendon t'u jap men te gjitheve ! Disa nga keta qe jetojne jashte,kur vine ndonjehere disa dite ne memedhe,u duket sikur ne qe banojme ketu jemi akoma si para 30 e kusur viteve dhe perpiqen me "shume modesti" te na "ndricojne" sado pak ne eresiren ku jetojme !

   1. X
    X...

    Ça s'bo vaki në Shqipni, mund të bëjë kryeveper dramaturgjike dhe nje bandit-hajdut... Ky autori osht klysh besnik i atij 46 vjetshi barbar... Pi si? do pyesni ju. Po ja, duke e trajtuar atë periudhe në përgjithësi, pa u futur ne hollesi konkrete ku fshihet dhe djalli...

    1. D
     Dursakja

     Në këtë teatrin e madh ne Shqipëtarët po luajmë keq me vetveten. Duhet të mendojmë më shumë për të ardhmen tonë, për të ruajtur tërësinë e vlerave që po i braktisim për të keqen tonë.

     1. k
      kirurg

      Nuk lexohej më tutje se rreshti i 11-të kjo diarre e mbushur përplot fjalor ndryrësirash.

      Lini një Përgjigje

      11:53 Blog 59 komente

      10:32 Blog 20 komente

      21:10 Blog 5 komente

      17:29 Blog 12 komente

      17:07 Blog 22 komente

      11:43 Blog 7 komente

      11:22 Blog 6 komente

      10:17 Blog 18 komente

      20:10 Blog 6 komente

      19:40 Blog

      Më të lexuarat

      20:00 Rajoni 99 komente

      17:42 Politika 19 komente

      10:49 Rajoni 14 komente

      10:31 Sport 4 komente

      09:15 Politika 20 komente

      20:18 Bota 6 komente

      Blog Tema

      12:22 Blog

      11:37 Blog 2 komente

      21:10 Blog