Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-12-05 10:05:10Bota TEMA

1 Komente

 1. a
  anti25642654censurë

  "A po provokon Irani një luftë kundër SHBA-ve? " si fillim"SHBA-ve"nuk qëndron,sepse është një shtet dhe jo shumë shtete!!Shtetet e bashkuara të amerikës nuk janë shtet e bashkura të ameirkave!shkoni në faqen e presidencës amerikane dhe do të shikoni se shkruhet USA-United States of America-pa "s"!!por katnari që vetquhet gazekar,meqënëse janë shumë shtete që e përbëjnë amerikën,e bën në shuumës dhe emrin e saj!! pas kësaj vjen dhe titulli"A po provokon Irani një luftë kundër SHBA-ve? " që i drjetohet një personi,eksperti,a çdo lloj profesioni ka i/të intervistuari/arit!!para disa kohësh pash një intervistë me një shkencëtar krminiollog!intervistuesi i bën një pyetje që e shtrojnë shpesh alFredo kaCistët!i intervistuari i jep përgjigjen më të thjeshtë dhe më të shpejtë që mund të jepet në situata të tilla"mos vallë unë duhet me i mbush menjen çdo gomari që pëllet?"! një pyetje të tillë ""A po provokon Irani një luftë kundër SHBA-ve? " meriton një përgjigje të tillë!të itervistuarit kanë dhënë përgjigjet e tyre!ndoshta duan ti mbushin mëndjen tërë gomerëve!! ps:nuk ma merr mëndja se këtyre personave ju është shtruar kjo pyetje!kjo pyetje është shtruar si karrem në titull,dhe fjalët janë shkëputur për tu përshtatur me pyetjen!

  Lini një Përgjigje

  22:40 Bota

  22:30 Bota 2 komente

  20:09 Bota 1 koment

  19:30 Bota

  18:23 Bota 25 komente

  16:26 Bota 2 komente

  16:09 Bota 1 koment

  14:39 Bota

  13:16 Bota 6 komente

  12:49 Bota 6 komente

  Më të lexuarat

  11:49 Sociale 18 komente

  10:40 Sociale 19 komente

  11:35 Blog 22 komente

  12:02 Ekonomia 37 komente

  15:28 Kronika 17 komente

  10:25 Blog 21 komente

  Blog Tema

  20:20 Blog

  12:16 Blog

  11:35 Blog 22 komente