Te fundit

16:26

16:23

16:18

16:07

16:05

16:00

15:54

15:50

2023-11-28 21:50:00Bota TEMA

1 Komente

 1. S
  Sulltani

  Erdogan Pasha! Para Izraelit do shkosh ti xhan. I maskron popullit Kurd sa here te vjen qefi. Kurdet popull 20 milion pa shtet. Pse palestina duhet dhe Kurdistani jo?

  Lini një Përgjigje

  21:10 Bota

  20:30 Bota 5 komente

  20:10 Bota

  18:29 Bota 7 komente

  18:09 Bota

  16:57 Bota 2 komente

  16:44 Bota 3 komente

  16:13 Bota 3 komente

  15:54 Bota

  15:40 Bota 5 komente

  Më të lexuarat

  12:04 Sociale 23 komente

  20:50 Sociale 7 komente

  09:05 Kronika 1 koment

  10:18 Rajoni 16 komente

  17:00 Politika 11 komente

  18:10 Politika 12 komente

  Blog Tema

  12:18 Blog 1 koment

  11:41 Blog 1 koment

  09:34 Blog 1 koment