Te fundit

08:12

22:55

22:40

22:25

22:16

22:10

22:10

22:05

2023-11-28 16:13:00Bota TEMA

3 Komente

 1. Z
  Zhvejku

  Ne lufte jane, jeta e ksaj nuk eshte me e vlefshme se bijat dhe bijt e popullit te thjeshte ukrainas qe vdesin nga te ftohtit e ne front...

  1. H
   Hekri

   Epo nese ka banuar gjith kohes me te shoqin ne ambjente usthtarake, dhe helmin ja paskan hedh ne ushqim, me siguri esht burri qe do me e heq qafe. Se nuk vajti Saliu ta helmoje. Lajm koti

   1. P
    Pirdhni se liroheni.

    Gruaja e Budalles eshte objekti i dyte, por kontrolloni dora vete Budallen si eshte, apo ushqimet e tij i ka ngrene e shoqja.

    Lini një Përgjigje

    15:54 Bota

    15:40 Bota 5 komente

    14:55 Bota

    14:15 Bota 1 koment

    13:26 Bota 1 koment

    12:45 Bota

    12:20 Bota 2 komente

    11:59 Bota 3 komente

    11:49 Bota

    11:08 Bota 4 komente

    Më të lexuarat

    12:41 Politika 50 komente

    11:35 Politika 23 komente

    09:31 Politika 7 komente

    17:33 Politika 7 komente

    10:26 Sociale 27 komente

    09:16 Politika 12 komente

    Blog Tema

    18:18 Blog 2 komente

    21:40 Blog

    19:50 Blog 3 komente