Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2022-08-04 15:49:00Bota TEMA

4 Komente

 1. T
  Transparent

  Rrofsh vella. Faleminderit. Edhe ti na duheshe...Po e ke mendjen kaq te forte, ndalo luften Izrael - Palestine.

  1. T
   T

   Shif njeher provoje mendjen Tate,mbase na ul inflacionin e cmimet,mbase na ndalon dhe pandemine po te la gates me shoke. Me siguri NGA KY e paska gjet te keqen dhe bin ladeni

   1. a
    anti25642654censurë

    o pyte për gomarin e qazos,se i dolën mënd duke e kërkuar!! po i gjeti gomorin i ndalon dhe bombat atomike e luftën në palestinë!!

   2. a
    anti25642654censurë

    gelleri një koqe gomari i lindur!! një idiot,më i madh se ky idioti i rusisë,por ndonjëherë budallai,ka frikë budallain!! të gjithë e keni parasysh atë barsaletën e të çmëndurin që nuk zbriste nga pema! megjithëse doktorët me sharra e me sëpata i thoshin se "po nuk zëbrite do ta presim pemën"ai nuk zbriste!! vjen një i çmëndur tjetër me brisk në dorë dhe i thotë"po nuk zbrite do ta pres pemën"! ai zbret me të shpejtë dhe kur e pyesin doktorët përse zbriti kur ju kërcënua nga i çmënduri tjetër, ai tha"e pret ai!i çmëndur është!"!

    Lini një Përgjigje

    14:58 Bota 1 koment

    14:43 Bota 1 koment

    14:18 Bota 1 koment

    14:04 Bota 2 komente

    13:50 Bota 1 koment

    12:59 Bota

    12:25 Bota 1 koment

    11:35 Bota

    11:22 Bota

    11:24 Bota

    Më të lexuarat

    11:49 Sociale 18 komente

    10:40 Sociale 19 komente

    11:35 Blog 22 komente

    12:02 Ekonomia 37 komente

    15:28 Kronika 17 komente

    10:25 Blog 21 komente

    Blog Tema

    20:20 Blog

    12:16 Blog

    11:35 Blog 22 komente