Te fundit

18:01

17:49

17:40

17:29

17:19

17:10

17:02

17:00

2023-12-10 11:22:00Bota TEMA

3 Komente

 1. T
  Tani

  Me ata e kruajtet ne 2006 edhe ja u treguan vendin.Pa Ameriken do ju kishin zhdukur ata

  1. H
   Henk

   Tani islamiku. Nuk e di nëse je apo bën vetë. Hezbollahu i tregoka vendin ushtrisë hebreje?? Hahaha, gallata pislamikësh. Izraeli e q.. në bythë Hezbollahun dhe kush e ka bërë Hezbollahun. Izraeli përballoi tre shtete arabe në 1967 dhe ua shqeu sumën kurse ti thua që Hezbollahu i tregoka vendin hebrenjve ???????? Dil nga xhamia se të paska pjerdhur hoxha në vesh..

   1. H
    Henk

    Tani islamiku. Nuk e di nëse je apo bën vetë. Hezbollahu i tregoka vendin ushtrisë hebreje?? Hahaha, gallata pislamikësh. Izraeli e q.. në bythë Hezbollahun dhe kush e ka bërë Hezbollahun. Izraeli përballoi tre shtete arabe në 1967 dhe ua shqeu sumën kurse ti thua që Hezbollahu i tregoka vendin hebrenjve ???????? Dil nga xhamia se të paska pjerdhur hoxha në vesh..

   Lini një Përgjigje

   10:09 Bota 5 komente

   09:40 Bota 2 komente

   09:14 Bota

   22:25 Bota

   21:00 Bota

   20:50 Bota 3 komente

   20:20 Bota

   17:59 Bota

   17:12 Bota 1 koment

   16:44 Bota

   Më të lexuarat

   10:06 Dossier 3 komente

   18:48 Politika 7 komente

   09:14 Blog 10 komente

   09:10 Politika 5 komente

   20:43 Politika 8 komente

   18:35 Politika 25 komente

   Blog Tema

   17:49 Blog

   17:29 Blog

   16:36 Blog