Te fundit

09:05

08:58

08:44

08:38

08:27

08:17

22:41

22:29

2024-02-25 22:20:00Bota TEMA

1 Komente

 1. V
  Vranakonti

  Shume mire. Gjykata e Tanzanis ka vepruar mire dhe tregon se atje behet drejtesi dhe ka drejtesi.

  Lini një Përgjigje

  22:00 Bota 1 koment

  19:50 Bota

  18:50 Bota

  18:00 Bota 1 koment

  17:40 Bota 23 komente

  17:00 Bota

  16:44 Bota 6 komente

  15:25 Bota 1 koment

  14:18 Bota

  13:17 Bota 1 koment

  Më të lexuarat

  09:09 Bota

  16:07 Bota

  17:29 Sociale

  19:10 Dossier

  17:20 Politika

  10:52 Bota

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment