Te fundit

21:40

21:36

21:30

21:20

21:10

21:00

20:56

20:50

2024-04-15 09:05:00Bota TEMA

1 Komente

 1. a
  anti25642654censurë

  "Komandantë po vriten, a po dobësohet Irani?"në një popullsi gati 100 mln,me një ushtri e grupe paramilitare sa të të dojë qefi,vrasja e një grupi a 100 "komandantëve" do sillte dobsimin e iranit??aspak!në punën që po bën irani nuk ka rëndësi se si quhet komandanti i radhës!nuk ka rëndësi përvoja e tij!!rëndësi ka dhënja e maetrialeve dhe ndihmave ushtarake e financiare!!gjeni një rast kur aftësia e "komandantëve" iranianë ka luajtur një rrol,sado të vogël!!askund!!prandaj irani nuk mund të dobsohet,ashtu si mund të thuhet fare mirë se nuk është aspak i fuqishëm!!përveç luftës së fillimit të viteve '80 me irakun,gjeneralët e tij janë marrë vetëm me pisllëqe hajdutësh,të nivelit të koteceve!!

  Lini një Përgjigje

  21:40 Bota 4 komente

  21:00 Bota

  20:28 Bota 4 komente

  19:30 Bota 2 komente

  18:30 Bota

  17:50 Bota 2 komente

  16:50 Bota

  16:39 Bota 2 komente

  16:07 Bota 11 komente

  15:30 Bota 4 komente

  Më të lexuarat

  22:10 Kronika 1 koment

  11:04 Blog 80 komente

  09:19 Kronika 3 komente

  09:10 Kronika 7 komente

  17:02 Ekonomia 21 komente

  17:22 Politika 8 komente

  Blog Tema

  18:59 Blog 2 komente

  17:48 Blog 2 komente

  12:05 Blog 9 komente