Te fundit

17:05

16:59

16:57

16:52

16:45

16:33

16:30

16:22

2023-11-28 11:59:41Bota TEMA

3 Komente

  1. Roberto

   Po Bullgaria,Hungaria dhe ndonje vend tjeter kane qene gjithmone ne sherbim te Rusise prej dhjetra e dhetra vitesh bile ne kohen kur ne nuk kishim marshenie me Bashkimin Sovjetik diplomatet agjente te Bullgarise,Hungarise,Jugosllavise apo dhe te ndonje vedi tjeter puonin per Mosken.

   1. G
    Gjethja e fikut

    Censuma si idijot i dobishem qe eshte ngeli duke ngren hurin dhe kaken e laverit.

    Lini një Përgjigje

    11:49 Bota

    11:08 Bota 4 komente

    10:49 Bota

    10:15 Bota

    10:06 Bota

    09:52 Bota

    09:38 Bota

    22:40 Bota

    21:50 Bota 6 komente

    21:00 Bota

    Më të lexuarat

    21:22 Politika 39 komente

    18:09 Blog 25 komente

    09:10 Kulturë 9 komente

    17:10 Politika 67 komente

    19:47 Politika 53 komente

    19:19 Bota 9 komente

    Blog Tema

    17:05 Blog

    10:04 Blog 13 komente

    09:06 Blog 2 komente