Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-11-28 16:44:00Bota TEMA

3 Komente

 1. Z
  Zhvejku

  Me patjeter duhet ndihmuar, se "fitoren" dhe shkatrimin e ukraines e kini te garantuar.

  1. g
   gjethja e fikut

   Tani ju ka ngelur vetem te deklaroheni qe jeni ne lufte me rusin, se per ndihma aq shume keni dhene sa skini ç'a ti jepni me! Fundja jua dergojm si argatues dhe pastrus wc-esh cenosumen me gjithe familjen, vetem na kini kujdes mos na helmojn!

   1. R
    Rrushi

    Aq trim sa eshte ai, do derguar ne front,... per tu ngritur moralin ushtareve...e di vete ai se si...

   Lini një Përgjigje

   16:13 Bota 3 komente

   15:54 Bota

   15:40 Bota 5 komente

   14:55 Bota

   14:15 Bota 1 koment

   13:26 Bota 1 koment

   12:45 Bota

   12:20 Bota 2 komente

   11:59 Bota 3 komente

   11:49 Bota

   Më të lexuarat

   09:14 Blog 17 komente

   10:06 Dossier 15 komente

   09:10 Politika 9 komente

   11:02 Bota 11 komente

   09:39 Politika 11 komente

   09:30 Politika 13 komente

   Blog Tema

   17:49 Blog 2 komente

   17:29 Blog 15 komente

   16:36 Blog 6 komente