Te fundit

09:33

09:31

09:25

09:21

09:19

09:15

09:06

09:02

2023-12-09 09:42:41Bota TEMA

2 Komente

 1. I
  In

  Laiciteti i rrepte qe e karakterizon Francen duhet mbrojtur, qofte edhe nga gjeste te tilla simbolike. Eshte themeli i nje shteti modern dhe nje nga tiparet kyce te Frances. Macron duhet te kerkoje falje edhe pse mund ta kishte bere ne shenje simbolike ne solidaritet me hebrenjte.

  1. C
   Cudi

   Te tjeret neper bote po zhvasin majtas djathtas, keta ne France bejne namin se u ndez nje qiri Hanukah ne Elysee.

   Lini një Përgjigje

   09:33 Bota

   22:10 Bota

   21:10 Bota

   20:40 Bota

   15:30 Bota

   14:51 Bota 5 komente

   10:24 Bota

   10:07 Bota

   22:40 Bota

   21:20 Bota

   Më të lexuarat

   11:29 Ekonomia 48 komente

   10:16 Politika 26 komente

   11:13 Kronika 12 komente

   11:59 Dossier 1 koment

   20:00 Rajoni 84 komente

   17:42 Politika 18 komente

   Blog Tema

   21:10 Blog

   17:08 Blog 9 komente

   09:19 Blog 1 koment